Galaxy Note 7'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy Note 7'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Son günlerde sızıntılarıyla bizi meşgul eden Galaxy Note 7'nin tanıtım günü sonunda 2 Ağustos olarak kesinleşti.

14.07.2016 08:22  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde sızıntılarıyla bizi meşgul eden Galaxy Note 7'nin tanıtım günü sonunda 2 Ağustos olarak kesinleşti. Samsung, New York'taki özel etkinliği için davetiyelerini dağıtmaya başladı.

TARİH BELİLİ OLDU

Böylece Samsung'un Note 7 tanıtımını erkene çekeceği dedikoduları, gerçeğe dönüşmüş oldu. Önceki senelerde Note'un Ağustos'un sonlarında, Berlin'deki IFA fuarının hemen öncesinde tanıtıldığına şahit olmuştuk. Ancak anlaşıldığı kadarıyla firma, telefonunu diğer etkinliklerden uzaklaştırmak istiyor.

DAVETİYEDEKİ AYRINTI

Davetiyede sağ tarafta Note'a gönderme yapan bir S-Pen ve "7 Unpacked 2016" sözcükleri yer alıyor. Sol taraftaki bekleme işareti ise S-Pen kalemlerden oluşuyor. CHIP Online olarak Samsung etkinliğini yakından takip edecek ve en son gelişmeleri anında sizlerle paylaşacağız.

Galaxy Note 7\'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Galaxy Note 7'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sansun: Note kullanıcıları başka telefon kullanamazlar. Note kullanmak ayrıcalıktır. bu yazıma sert bir şekilde karşılık verenler Note daki Kalemi alıp istedikleri gibi kullanabilirler :) 13 2 Yanıtla
  • Zerdeşt Avesta: Daha kaliteli bir şey beklıyoruz. Note 5 aldım ama eski telefonum Note 4 arar oldum. Sömürü olamaya başladılar sanki! 4 3 Yanıtla

Advertisement