Galaxy S3 Mini'ye Güncelleme - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S3 Mini'ye Güncelleme

Galaxy S3 Mini\'ye Güncelleme

Samsung’un ilgi çeken yeni modeli Galaxy S3 Mini için yeni özellikler getiren bir güncelleme yayınlandı. Galaxy serisinin amiral gemisi modeli olan Galaxy S, her yeni ...

03.01.2013 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung'un ilgi çeken yeni modeli Galaxy S3 Mini için yeni özellikler getiren bir güncelleme yayınlandı.

Galaxy serisinin amiral gemisi modeli olan Galaxy S, her yeni modelde daha da büyük bir ekrana sahip oluyor. En son Galaxy S3 ile birlikte ekran boyutu 4.7 inçe kadar ulaştı. Bu sebeple Samsung, daha küçük bir telefon isteyen kullanıcılar için Galaxy S3 Mini'yi piyasaya sundu. Galaxy S3 Mini, orijinal Galaxy S3′ün kırpılmış versiyonu olsa da Samsung minik model için de aynı özeni gösteriyor.

Kısa bir süre önce Galaxy S3 için "Premium Suite" adı altında bir güncelleme paketi yayınlayan Samsung, şimdi de Galaxy S3 Mini için benzer bir güncelleme sunuyor. Gelen bilgilere göre Asya'da satışa sunulan Galaxy S3 Mini'ler Android 4.1.2 sürümüyle birlikte kutudan çıkıyor. Bilindiği gibi S3 Mini satışa sunulduğu ilk günlerde Android 4.1.1 sürümüyle geliyordu. Bu yeni sürüm, sadece telefonu yeni satın alan kullanıcılara özel değil. Bazı S3 Mini kullanıcıları bu sürümün güncelleme olarak kendilerine de gönderildiğini belirtiyor. Samsung henüz resmi bir açıklama yapmasa da yakında tüm S3 Mini kullanıcıları için Android 4.1.2 güncellemesi yayınlanmış olacak.

Güncellemeyle birlikte S3 Mini'ye bazı yeni özellikler de geliyor; Page Buddy, "Multi Window" olarak da bilinen çoklu ekran desteği, Paper Artist, Group Cast ve Smart Rotation.

Son dönemde yazılım güncellemelerine ağırlık veren Samsung, hiç şüphesiz bu konuda Android ailesinin en iyisi konumunda. Zira diğer üreticiler güncelleme yayınlamakta genellikle yavaş kalıyor. Ayrıca birçok telefonun güncelleme takvimi dışında kalması da kullanıcılardan tepki çekiyor. Özellikle Samsung ve Sony sayesinde piyasada yazılım güncellemeleri daha değerli hale geldi. Fakat halen bu konuda iOS'un daha etkili olduğu söylenebilir. Muhtelemen Galaxy S3 Mini, bundan sonra kapsamlı bir güncellemeye alamayacaktır.

& ;

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Galaxy S3 Mini'ye Güncelleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement