Galaxy S5'inizin Su Geçirmemesi İçin Dikkat Edin - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S5'inizin Su Geçirmemesi İçin Dikkat Edin

Galaxy S5\'inizin Su Geçirmemesi İçin Dikkat Edin

Cihazı dikkatli kullanmakta her zaman fayda var.

20.04.2014 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S5, 11 Nisan itibarıyla dünya çapında satışa sunuldu. Telefon, ülkemizde de 2199TL (16GB) ve 2299TL (32GB) fiyat etiketleriyle satılıyor.


Baktığımızda ürünün dikkat çekici tarafları olarak parmak izi okuyucusu sensörünü, 4K video çekme özelliğini ve suya-toza karşı dayanıklı yapısını gösterebiliriz. IP67 sertifikası bulunan telefon, toza karşı tam dayanıklılık gösterirken su altında da 1 metre derinliğe kadar yarım saat boyunca çalışabiliyor. Arka kapağının açılıyor olması ise, su geçirmezlik özelliği konusunda kullanıcıları endişelendirebiliyor.


Xperia Z2 vs Galaxy S5 - Hangisi daha dayanıklı?


Geçtiğimiz günlerde Samsung servislerine "su geçirdi" şikayetiyle birçok Galaxy S5 gönderildi. Kullanıcı hatası olan durumlarda servislerin ücretsiz olarak pek yapabileceği bir şey yok diyebiliriz.


Yetkililer ise, kullanıcıları uyarıyor


Telefonu suya sokmadan önce özellikle alt kısımdaki şarj girişinin tamamen kapalı olduğundan ve arka kapağın da sıkıca kapatıldığından emin olunmasını tavsiye ediyor. Zaten kapaklar açıksa ara ara telefonun ekranında da bu kapakları kapatmanız için uyarı mesajları görüyorsunuz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy S5'inizin Su Geçirmemesi İçin Dikkat Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement