Galaxy S6'da Bunlar Olacak! - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S6'da Bunlar Olacak!

Galaxy S6'yı satın alıp ilk kez açtığınızda, sizi büyük ihtimalle bu uygulamalar karşılayacak!

27.02.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'yı duyumasına çok az zaman kaldı. Bu sırada merakla beklenen, tasarımı baştan aşağı değiştiği söylenen Galaxy S6 hakkındaki haberler de sızmaya devam ediyor.

Samsung'un, yeni Galaxy S6 için  özel uygulamalar geliştirdiği ve telefonun bu uygulamalarla yüklü olarak geleceği de sızan haberlerin arasında yer alıyor.

Samsung'a özel arayüz olan TouchWiz'in yanında telefona sesli komuta etmeyi sağlayan Samsung S Voice ve sağlık uygulaması S Health de bunlardan ikisi. AyrıcaTwitter, Facebook, Instagram, Skype, Microsoft One Drive, One Note ve Google uygulamaları da telefonda yüklü olacak. Bu da telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz, kolayca kullanmaya imkan verecek. Ayrıca, kullanıcı ileride telefonu formatlayıp yeniden başlattığında da fabrikadan yüklü olarak gelen bu önemli sosyal medya ve iş uygulamaları, doğrudan telefonda belirecek.

Bu uygulamaların seçimi de önemli zira Samsung daha önceki telefonları için, fazla işe yaramayan sayısız çöp uygulama doldurduğu için şikayet alıyordu. Yeni amiral gemisinde ise, kullanışlı ama az sayıda Samsung uygulamasının olması bekleniyor. Elbette Samsung ekosistemi için üretilmiş, gerçekten işe yarayan özel uygulamaları da telefonda görmek mümkün olacak. Böylece örneğin, Samsung telefonları, diğer Samsung cihazları ile iletişime sokmak gibi görevleri kolayca gerçekleştirmek mümkün olacak.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Galaxy S6'da Bunlar Olacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement