Galaxy S6 İddiaları Tam Gaz! - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S6 İddiaları Tam Gaz!

Samsung'un kavisli bir Galaxy S6 hazırladığı haberleri, bu yeni iddia ile boyut değiştiriyor!

19.12.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung Galaxy S6 ile ilgili söylentiler tam gaz devam ediyor. Her yılın bu zamanlarında yoğunlaşan Samsung'un amiralinin yeni sürümü hakkındaki söylentilerle yine bir süre meşgul olacağız. Ancak Samsung'un amiraline bu defa ilginç bir yenilik katacağı söyleniyor.

Kısa bir süre önce Samsung'un diğer cep telefonu serileri üzerindeki çalışmalarını durdurduğu ve tüm mesaisini Galaxy S6 üzerine yoğunlaştırdığı ortaya çıkmıştı. Gelen birtakım haberlere göre Samsung'un yeni amiral gemisini CES 2015 fuarına hazırlamaya çalıştığı, diğer kaynaklara göre ise yılın ikinci çeyreğinde, yine Mobil Dünya Kongresi öncesi tanıtacağı söylentileri mevcut. Cebin ne zaman tanıtılacağı henüz belli olmasa da tasarımında cesur bir yenilik oldukça dikkat çekecek gibi.

Daha önce, Galaxy S6'nın, Galaxy Round gibi kavisli bir yapıda olacağı iddiaları dile getirilmişti. Hemen ardından, Note Edge gibi, kenardan kavisli bir S6 göreceğimiz iddia edilmişti. Ama yeni iddialar, çok daha fazlasına işaret ediyor: Samsung, Galaxy 6'yı Note Edge'de olduğu gibi kavisli bir yapıda tasarlayacak ama her iki kenarından da kavisli bir ekranla karşılaşacağız. Samsung'un Note Edge'den aldığı cesaretle benzer bir "kavis" hamlesini, hem de her iki kenara taşıyarak Galaxu S6'ya yansıtacağı konuşuluyor. Bir diğer iddia ise, "klasik" bir tasarımla birlikte, iki yanından kavisli, farklı bir S6 modelinin de eş zamanlı tanıtılacağı yönünde.

Diğer yandan Galaxy S6'nın teknik anlamda iki farklı modelle birlikte geleceği bilinenler arasında. Bunlardan biri Exynos 7 işlemcili model, diğeri ise elbette Snapdragon 810'lu model olacak. Son olarak Galaxy S6'nın alüminyum ve metal kasayla geleceği bilgisini de verelim.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Galaxy S6 İddiaları Tam Gaz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement