Galaya Damga Vuran Kıyafetin Pillerle Işıklandırıldığı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dünya

Galaya Damga Vuran Kıyafetin Pillerle Işıklandırıldığı Ortaya Çıktı

Galaya Damga Vuran Kıyafetin Pillerle Işıklandırıldığı Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde New York'ta düzenlenen Met Gala'sına damga vuran Zac Posen imzalı "Cindirella" kıyafetinin sırrı çözüldü.

05.05.2016 15:51  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Met Gala, Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen bir yardım galasıdır. Aynı zamanda New York'taki en özel ve en büyük yardım gecelerinden biri olarak değerlendirilir. Ayrıca bir nevi defile olarak kabul gördüğünden dolayı da her yıl, ünlülerin birbirinden şık elbiselerini sergilediği bir moda gecesi olarak anılır.

''TEKNOLOLİ ÇAĞINDA MODA''

2016 Met Gala'nın teması "Teknoloji Çağında Moda" olarak belirlenmiş. Fütüristik bir tema seçildiğinden de, katılımcılar daha çok metalik renkleri tercih etmişti.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen geceye imza atan elbise ise Zac Posen tarafından tasarlanan Claire Danes'e ait olan ''Cindirella'' adı verilen elbise oldu.

KARANLIKTA IŞIL IŞIL PARLIYOR

Elbisenin diğerlerinden farkı, loş ışıkta ya da karanlık bir ortamda ışıl ışıl parlaması. Tasarımcı Posen, organze dökümlü ve fiber optik bir kumaş kullanmış ve elbiseyi 30 küçük pil yardımıyla ışıklandırmış.

Fütüristik bir teknikle çalışan tasarımcı, elbisenin büyük bir zanaatkarlık ürünü olduğunu belirtti. Kumaşın üretiminde teknolojiden faydalandığını fakat elbiseye duygu katabilmek için özenli bir el işçiliği yapıldığını söyledi.

Son Dakika Dünya Galaya Damga Vuran Kıyafetin Pillerle Işıklandırıldığı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şüpheci: Yahu bu Türkiye'de olsa ya garson sakarlık yapar su döker yada yağmur yağar kıza elektrik çarpar ha bu arada (millette böyle ) bizde ise ..... 0 0 Yanıtla
  • Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası
    11:21 Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası

    İsrail'in İran'a yönelik 3 drone ile gerçekleştirdiği misilleme saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddia büyük ses getirdi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian, İran'a yapılan saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı. Dalirian'ın açıklaması akıllara "Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı?" sorusunu getirdi.

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.


Advertisement