Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Galibiyete Hasret Kaldı - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Galibiyete Hasret Kaldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Galibiyete Hasret Kaldı

PTT 1. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geride kalan 6 haftada henüz galibiyetle tanışamadı.

22.10.2014 13:33  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADEM YILMAZ - PTT 1. Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geride kalan 6 haftada henüz galibiyetle tanışamadı.

Yeni sezona teknik direktör değişikliğine gidip, önemli transferler yaparak başlayan mavi-beyazlılar, son yılların en zor ilk 6 haftasını geçiriyor. Gaziantep temsilcisi, galibiyet hasretine kendisi gibi Güneydoğu ekiplerinden Şanlıurfaspor'la yapacağı maçta son vermek istiyor.

Dana önce 2011-2012 sezonunda ilk 5 hafta galibiyet yüzü göremeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor aynı sezonun 6. haftasında sahasında Sakaryaspor'u 5-1 yenerek taraftarlarını rahatlatmıştı. Şu ana kadar 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan mavi-beyazlılar, 4 puanla 16. sırada bulunuyor.

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tecrübeli hoca ve futbolculardan kurulu ekip olduklarını belirterek, üzerlerinde şansızlık olduğunu savundu.

Yeni sezona takımı büyük oranda yenileyerek girdiklerini ifade eden Açıkgöz, "Bundan dolayı uyum süreci yaşanıyor. Bu sorunun kısa sürede aşılacağına inanıyorum" dedi.

Sezona ciddi beklentilerle başladıklarını dile getiren Açıkgöz, şunları kaydetti:

"Karşıyaka mağlubiyetini unutup Şanlıurfaspor maçına odaklandık. Moralimizi bozmadan çalışıyoruz. Her maça yeni başlangıç olarak bakıyoruz. Takımın bulunduğu konum kimseyi şaşırtmasın, hedefimizde şaşma yok. Futbolda şans faktörü çok önemli, bazen iyi oynamak da yetmiyor. Alacağımız 3 puanla her şeyin değişeceğini biliyoruz. İnşallah Şanlıurfaspor maçıyla taraftarlarımızın galibiyet hasretini sonlandırırız."

Hakem faktörü

Teknik direktör Nurullah Sağlam da kadronun yenilendiğini, bunun da uyum süreci gerektirdiğini söyledi.

Maç kazanamamalarının bir başka nedeninin de hakemlerin sıkıntılı yönetimleri olduğunu savunan Sağlam, şöyle konuştu:

"Ligin başından beri hakemlerin yönetimi bizi zora soktu. Bu sorunu aşamıyoruz. Galip gelmemiz için hiçbir engel yok, toparlanmamız lazım. Son birkaç maça ruhen iyi hazırlanmamıza rağmen hakem faktörünü aşamadık. Bu sorunu aşarsak patlama bekliyoruz. Eşit şartlarda yönetilen maçlarda yenemeyeceğimiz takım yoktur. Kimsenin hakkında gözümüz yok, kimse de bizim hakkımızı yemesin." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Galibiyete Hasret Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement