Gamescom 2016'da Partner Ülke Türkiye Olacak - Son Dakika
Teknoloji

Gamescom 2016'da Partner Ülke Türkiye Olacak

Gamescom 2016\'da Partner Ülke Türkiye Olacak

Kristal Piksel 2015 etkinliği sonuçlandıktan sonra, basınla beraber bir toplantı gerçekleştirildi.

21.11.2015 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gamescom-2016'da-Partner-Ülke-TÜRKİYE-Olacak

Kristal Piksel 2015 etkinliği sonuçlandıktan sonra, basınla beraber bir toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda, Konsol ve oyun fiyatlarının vergisinin düşeceği gibi bir çok önemli bilgiler verildi. En önemlisi ise önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan Gamescom 2016 Etkinliği için oldu.

Her yıl Almanya'nın Köln eyaletinde gerçekleştirilen Gamescom oyun ve teknoloji fuarının partner ülkesi 2016 Yılında ülkemiz Türkiye olacak. Partner ülke olarak yer alan Türkiye, Gamescom 2016 Etkinliğinde bu tür devasa bir etkinliğin ülkemizde gerçekleştirilmesi için bilgi ve tecrübe toplayacak ve oyun ve teknoloji firmalarının Türkiye satış pazarına bakış açısı değişecek.

Aslında Gamescom 2016'nın partner ülkesinin Türkiye olmasında "Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği" (TOGED) ve "ODTÜ Teknokent" ile büyük bir payı var. Çünkü anlaşmayı onlar, Türkiye adına imzaladı. Ayrıca Türkiye'miz ilk kez  bir partner olarak Avrupa'nın en büyük oyun fuarında bulunacak.

Ülkemizde bulunan en büyük ve tek oyun & teknoloji fuarları e-game show ve Game X'in yanında daha fazla fuar açılmasını veya şimdiki fuarların daha'da büyümesini beklemekteyiz!

TEŞEKKÜRLER TOGED VE TEKNOKENT!

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Gamescom 2016'da Partner Ülke Türkiye Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement