Gamze, 6 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Gamze, 6 Gündür Kayıp

Gamze, 6 Gündür Kayıp

İzmir'de, bipolar bozukluğu tedavisi gören 19 yaşındaki Gamze Kayardı, 6 gün önce hastanedeki rehabilitasyon kursu için çıktığı evine bir daha dönmedi.

25.05.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, bipolar bozukluğu tedavisi gören 19 yaşındaki Gamze Kayardı, 6 gün önce hastanedeki rehabilitasyon kursu için çıktığı evine bir daha dönmedi. Polise kayıp başvurusunda bulunan ailesi, kendi imkanlarıyla yaptığı aramalardan da bir sonuç alamadı. Endişe içinde olduklarını söyleyen abla Aysel Kayardı, "Kardeşimin tedavisi sürüyordu. Yakın tarihte babamızı kaybettik. Bu nedenle başta kriz geçirmek olmak üzere çeşitli sağlık problemleri yaşayabilir. İlaçları yanında değil" dedi.

Konak Üçyol'da ailesiyle yaşayan Gamze Kayardı, geçen 19 Mayıs Perşembe günü, hastanedeki tedavi amaçlı aldığı rehabilitasyon kursuna gitmek için evden ayrıldı. Bipolar bozukluk tedavisi süren Gamze Kayardı, hastanedeki işleri bitmesine rağmen evine dönmedi. Bunun üzerine yasa gereği 24 saat bekleyen aile, kendi aramalarından sonuç alamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. O andan itibaren de hem polis hem de aileyi aramalarını sürdürdü. Aradan geçen 6 güne rağmen bir sonuç alınamadı.

AİLESİ DUYARLILIK VE YARDIM İSTEDİ

Gamze'nin hayatından ve başına kötü bir olay gelmesinden endişe eden ailesi, kızlarının kapalı olan cep telefonunu hiç açmadığını, sosyal medya hesaplarında da paylaşımda bulunmadığı için iz bulamadıklarını açıkladı. Aile adına açıklama yapan abla Aysel Kayardı, "Kardeşimin bipolar bozukluğu bulunuyor ve tedavisi sürüyordu. Yakın tarihte babamızı kaybettik. Bu nedenle şu sıralar başta kriz geçirmek olmak üzere çeşitli sağlık problemleri yaşayabilir. İlaçları yanında değil. Gidebileceği her yere baktık, arkadaşlarıyla görüştük ancak bir sonuç alamadık. İzmir ya da başka bir şehirde olabilir. Kendisi için endişe içindeyiz. Evden çıktığında üstünde yeşil tişört ve gri eşorfmanı vardı. Hasta olduğu için kendini koruyamayabilir. Görenler lütfen 0553 292 53 30 numaralı telefondan ailemize, ya da 155 Polis İhbar Hattı'na haber versin" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gamze, 6 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement