Gamze İstedi, Haluk Alıcık Kırmadı.. - Son Dakika
Yerel

Gamze İstedi, Haluk Alıcık Kırmadı..

Gamze İstedi, Haluk Alıcık Kırmadı..

Okulların ihtiyaçlarını giderdiği gibi ihtiyaç sahibi öğrencileri de unutmayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kendisinden laptop isteyen Gamze Yavuz’u kırmadı.

22.10.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okulların ihtiyaçlarını giderdiği gibi ihtiyaç sahibi öğrencileri de unutmayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kendisinden laptop isteyen Gamze Yavuz'u kırmadı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık eğitime verdiği desteklerle dikkat çekmeye devam ediyor. Okulların birçok ihtiyacını karşılayan eğitime sınırsız destek veren Nazilli Belediyesi ilçedeki okulların eksiklerini giderilmesi için de çalışmalarını sürdürürken Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'da ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindiriyor. Kendisinden daha önce imkanları olmadığı için bilgisayar isteyen 11. Sınıf öğrencisi Gamze Yavuz'a dizüstü bilgisayarı alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Gamzeye laptopunu vererek sevindirdi.

Ailesinin maddi durumlarından dolayı kendisine bilgisayar alamadığını derslerine daha iyi çalışabilmek için internet imkanlarından yararlanmak istediğini Başkan Alıcık'a söyleyen Gamze Yavuz, laptopuna kavuşunca; "Dünyanın en mutlu insanı şu an benim. Haluk Amcama çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Alıcık ise, "Elimizdeki imkanları imkasızlık içinde olanlar ile paylaşmalıyız. Kızımızın böyle bir ihtiyacı vardı. Biz de onun bu ihtiyacını karşıladık. Yüzündeki gülümseme, yaşadığı mutluluk bizleri daha çok mutlu ediyor. Ne yazık ki ülkemizde birçok çocuğumuz kısıtlı imkanlar ile eğitimlerini sürdürüyor. Keşke her biri için bir şeyler yapabilsek. Gamze benden böyle bir istekte bulundu. Onun biraz olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gamze İstedi, Haluk Alıcık Kırmadı.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement