Gamze Saraçoğlu 10.Yılını İlk "Haute Couture" Defilesi İle Kutladı - Son Dakika
Moda

Gamze Saraçoğlu 10.Yılını İlk "Haute Couture" Defilesi İle Kutladı

Gamze Saraçoğlu 10.Yılını İlk "Haute Couture" Defilesi İle Kutladı

Gamze Saraçoğlu 10. Yılını ilk haute couture koleksiyonunu sunduğu defile ile kutladı.

23.01.2015 11:16  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filli Boya ana sponsorluğunda Raffless Istanbul'da gerçeleştirilen defilede Gamze Saraçoğlu, Filli Boya renk koleksiyonundan seçilen renklerden ilham alarak tasarlandığı ilk haute couture koleksiyonunu sundu.

Gamze Saraçoğlu'nu 10. Yılında sanat, moda ve cemiyet hayatından dostları yalnız bırakmadı. Zerrin Tekindor, Hatice Aslan, Selin Demiratar, Gökçe Bahadır, Melis Birkan, Eda Taşpınar, Elif Gönlüm, Bennu Gerede, Ahu Yağtu, Berrin Zorlu, Aslı Ekşioğlu, Hülya Elemur, Batya Kebudi, Özgür Masur, Mehtap Elaidi, Simay Bülbül, Özlem Kaya, Gül Ağış, Öner Evez, Betek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Akpınar, İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş davetliler arasında yer aldı. Raffless Istanbul balo salonu fuayesindeki merdivenlerin kullanıldığı muhteşem defilede 27 manken 27 haute couture parçayı sundu.

Yüksek el işçiliği ile hazırlanan Gamze Saraçoğlu'nun ilk haute couture defilesinde siyah, bej, şampanya, gri, gümüş, haki, lila ve gold renklerinden oluşan tasarımlar yer alıyor. 400 metre kumaşın kullanıldığı defilede Fransız dantellerine,
Saydam Tekstil tarafından özel olarak dokunan ipek şifon, jorjet, organza kumaşlar, Swarovski işlemelerle eşlik ediyor.
Her detayı incelikle hazırlanan gece için Gamze Saraçoğlu tasarım ekibi tarafından 10.Yıla özel bir logo tasarlandı.

Tasarım parfüm butiği La Deesse ise Gamze Saraçoğlu'nun özel kutlaması için 10.Yıl logolu mumlar hazırladı. İlk couture defilesinin Filli Boya renkleriyle hazırlanan en özel parçası ise Unicef Türkiye yararına satışa sunuluyor.

Koreografisini Öner Evez'in yaptığı defilenin stylingini Mert Aslan yaptı. Defile ayakkabıları, 12 sezondur tüm Gamze Saraçoğlu defilelerinde imzası bulunan İnci'ye ait. Defilenin makyaj uygulamaları MAC, saç tasarımları ise No21 tarafından yapıldı.

Gece, Plan Do Events tarafından organize edilen after party ile devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda Gamze Saraçoğlu 10.Yılını İlk 'Haute Couture' Defilesi İle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi
    17 Nis Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi

    Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber, kendi cilt bakım markası Rhode için yaptığı son fotoğraf çekiminde göz alıcı bir elmas yüzük sergiledi. Hailey, Instagram Hikayeleri'nde Rhode ürünlerini tanıtırken, fotoğrafta dikkat çeken unsur olan yüzüğüyle ilgi çekti. Hailey ve Justin'in ilişkilerinde yaşadıkları zorluklar hakkındaki dedikoduları yatıştırmak amacıyla paylaşılan fotoğraf, çiftin evliliklerini kurtarmak için çalıştıklarını gösteriyor.

  • Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti
    15 Nis Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti

    Venezuela güzellik kraliçesi Wilevis Brito, çene ve dudak üzerine yapılan ameliyat sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brito, Arjantin'e göç etmiş ve bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

  • Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu
    10 Nis Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu

    Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi, Cannes'a gitti. Dizide Nilay rolünü oynayan Feyza Civelik'in tercih ettiği pembe mini elbisesi ise hiç beğenilmedi.


Advertisement