Gangplank Gerçekten de Öldü mü ? - Son Dakika
Teknoloji

Gangplank Gerçekten de Öldü mü ?

Gangplank Gerçekten de Öldü mü ?

Bir önceki haberimizde sizlere League Of Legends'in yeni satın alınabilir şampiyonu Gangplank'ın öldüğü haberini vermiştik.Peki satın alınabilir efsane karakter gerçekten de öldü mü ? Bilgewater etkinliğinin hikayesinde Gangplank'in ezeli rakibi Miss Fortune tarafından öldürüldü ve kurallar gereğince oyunda'da ölmek yani çıkartılmak zorunda kaldı.

01.08.2015 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

gankplank-gercekten-oldu-mu

Bir önceki haberimizde sizlere League Of Legends'in yeni satın alınabilir şampiyonu Peki satın alınabilir efsane karakter gerçekten de öldü mü ?

Bilgewater etkinliğinin hikayesinde Gangplank'in ezeli rakibi Miss Fortune tarafından öldürüldü ve kurallar gereğince oyunda'da ölmek yani çıkartılmak zorunda kaldı. Ancak ölen şampiyon satın alınabilir olduğundan, satın alan oyuncular bu durumdan şikayetçi ve pek tedirgin.

1. TEORİ: REDDİT KULLANICISI

Gangplank'ın ölümü League of legends oyuncularını ikna etmeye yakınken bir reddit kullanıcısı olaya bambaşka bakıyor. Olaya farklı bakan reddit kullanıcısı:

Gankplank'ın koyduğu fıçılara vurarak sonsuz pasif stack'i kasan bir bug'ını fark ettim ve hemen Riot Games'a mail attım!

dedi ve dediği de bir hayli mantıklı geliyor. Buyurun fıçının pasif stack'i kastıran bug'unu hep beraber izleyelim:

2. TEORİ: HİKAYE DE HER AN HER ŞEY OLABİLİR!

Bilgewater hikayesi tamamen değişebilir. Çünkü hikayede o kadar çok olasılık var. Bunlardan biri ise; Gangplank belkide gerçekten öldü ve tekrardan ruhu ile hayalet şeklinde hayat bulacak. Hayalet şeklini ise aşağıdaki fotoğrafa benzer olacağını tahmin ediyoruz.

3. TEORİ: RİOT GAMES AÇIKLAMASI

Riot, şampiyon ve kostüm iadesi yapmadığına göre ve "işleri yoluna koyacağız" dediğine göre hikaye bambaşka bir şekilde değişecek ve Gankplank geri dönecek. Riot Games'in yaptığı açıklama şöyle:

Bir şampiyonun ölümü League of Legends'da eşi benzeri görülmemiş bir olay, ve bunu hafife almıyoruz. Biz birkaç gün içinde durumu tümüyle değerlendirene kadar tüm Gangplank hayranlarını sakin kalmaya davet ediyoruz. Şu anda Gangplank şampiyon ve kostüm iadesi söz konusu değil, ancak bilmenizi isteriz ki önümüzdeki birkaç gün içinde işleri herkes için yoluna koyacağız

Bakalım ilerleyen günlerde League Of Legends üyelerini neler bekliyor olacak…

BAMBAŞKA 4. TEORİ: PORTAKAL!

Gangplank'ın portakal sevdiğini biliyoruz. Patlama sırasında bol bol C vitamini aldıysa ? : )

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Gangplank Gerçekten de Öldü mü ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement