Gap Arena Stadyumu'ndaki Çim Sorunu Gideriliyor - Son Dakika
Yerel

Gap Arena Stadyumu'ndaki Çim Sorunu Gideriliyor

Gap Arena Stadyumu\'ndaki Çim Sorunu Gideriliyor

Şanlıurfaspor CEO'su Türker: ''Şanlıurfaspor, 1 Kasım'daki Manisaspor karşılaşmasını GAP Arena Stadyumu'nda oynayacak''

16.10.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un, 8. haftada Manisaspor'u konuk edeceği maçı, çim sorunu giderilen GAP Arena Stadyumu'nda oynayacağı bildirildi.

Şanlıurfaspor CEO'su İsmet Türker, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kısa süre önce göreve geldiğini, Şanlıurfaspor'u üst lige taşıyabilmek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Güneydoğu temsilcisinin, bölgenin en fazla taraftar kitlesine sahip olduğunu savunan Türker, özellikle kulübün kurumsallaşmasına yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini vurguladı.

Türker, takımın maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorununun giderilmesine yönelik çalışmaları tamamladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sezon başından itibaren takımımıza sıkıntı yaşatan stadımızdaki çim sorunu giderildi. Şanlıurfaspor, 1 Kasım'daki Manisaspor karşılaşmasını GAP Arena Stadyumu'nda oynayacak. Taraftarımızla bu sezon ilk defa buluşacağımız karşılaşmaya büyük önem veriyoruz. Ciddi taraftar desteğini bu maçta görebilmek için çalışmalarımıza hız verdik."

Şanlıurfaspor, sahasındaki Adanaspor, Elazığspor ve Orduspor maçlarını, çim sorunu nedeniyle TTF'nin kararı doğrultusunda başka statlarda oynamıştı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gap Arena Stadyumu'ndaki Çim Sorunu Gideriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement