GAPUTAEM'dan Fenerbahçe'ye Transfer - Son Dakika
Yerel

GAPUTAEM'dan Fenerbahçe'ye Transfer

GAPUTAEM\'dan Fenerbahçe\'ye Transfer

GAPUTAEM Tarımspor oyuncularından 17 yaşındaki Kemal Çelik, Fenerbahçe'ye transfer oldu.

28.09.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAPUTAEM Tarım spor oyuncularından 17 yaşındaki Kemal Çelik, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Eski futbolcusunu Fenerbahçe Dereağzı Tesislerinde ziyaret eden GAPUTAEM Teknik Direktörü Remzi Kızgın, Çelik'e bazı nasihatlerde bulundu.

Geçtiğimiz yıl kurulan GAPUTAEM Tarımspor Futbol Akademisi, başarı üstüne başarı kazanmaya başladı. Önceki dönemde spor okullarında yetiştirilen oyuncularını yerel liglere veren ve burada oynamalarını sağlayan GAPUTAEM Tarımspor, altyapısında yetiştirdiği oyuncuları büyük takımlara göndermeyi sürdürüyor.

GAPUTAEM Tarımspor, geçen yıl U19'larda da şampiyon olarak büyük başarı gösterirken, buradaki oyunculardan 6'sı profesyonel liglerde mücadele veren takımların altyapılarına transfer oldu.

Kızgın: "Ciddi Çalışmalar İçerisindeyiz"

GAPUTAEM Tarımspor Teknik Sorumlusu Remzi Kızgın önderliğindeki takım, her geçen gün güç ve prestij kazanırken, oyuncuların geleceğiyle ilgili de çalışmalarda bulunuluyor. GAPUTAEM'deki tesislerde bulunan çim sahada oyuncuların eğitimlerini veren GAPUTAEM Tarımspor Teknik Sorumlusu Remzi Kızgın, hedeflerin oyuncularının iyi bir altyapı almalarını sağlayarak geleceklerine yön verebilmeleri sağlamak olduğunu belirterek, "Sadece tesislerimizde alt yapı ile ilgili çalışma yok. Aynı zamanda eğitim ve beslenmeleriyle ilgili de ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Sağlıklı ve başarılı bir sporcu nasıl yetişmesi gerekiyorsa bunu sağlamaya çalışıyoruz. Burada büyük emekleri bulunan ve bunun oluşmasında en katkısı olan GAPUTAEM Kurum Müdürü ve GAPUTAEM Tarımspor Onursal Başkanı Mehdi Sümerli'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Onursal Başkan Başarı Diledi

GAPUTAEM Kurum Müdürü ve GAPUTAEM Tarımspor Onursal Başkanı Mehdi Sümerli ise, 1,5 yıl içerisinde yapılan çalışmaların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Demek ki desteğimiz ve katkımız bir güzelliği ortaya çıkarmıştır. Ortada başarı varsa bu hepimizindir. Ben takım sorumlumuza ve oyuncularımıza ayrı ayrı teşekkür ederken, Fenerbahçe, Diyarbekirspor ve Amedspor'a gönderdiğimiz oyuncularımıza da bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Biz sadece oyun ve spor kültürü dışında ahlaki yönü üzerinde de durduk bu şekilde gönderdiğimiz oyuncuların oyun kalitesinin yanı sıra ahlaki kalitelerinin de fark edileceğinden eminim" dedi.

Fenerbahçe'ye Ziyaret Etti, Arkadaşlarıyla Hasret Giderdi

Bu arada GAPUTAEM Tarımspor Teknik Sorumlusu Remzi Kızgın, Fenerbahçe'ye gönderdikleri futbolcu Kemal Çelik'i, Fenerbahçe'nin Dereağzı tesislerinde ziyaret etti. Önce Fenerbahçe ve Türk futboluna büyük katkıları bulunan ve Kızgın hocanın arkadaşlarından Fenerbahçe Altyapı Sorumluları Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk ve Hasan Kemal Özdemir (Rambo Hasan) hocaları ziyaret edip bir müddet sohbet etti. Burada bölgedeki yetenekli gençlerin önünün açılması için Fenerbahçe gibi büyük bir camianın öncülük etmesini isteyen Kızgın, Fenerbahçe'ye şimdiye kadar altyapılara verdiği değerden ötürü teşekkür etti.

Genç Oyuncuya Nasihatler

Burada eski futbolcusu Kemal Çelik ile ilgili bilgileri de alan Remzi Kızgın Hoca, daha sonra eski futbolcusuyla hasret giderdi. Genç futbolcuya nasihatlerde bulunan Kızgın, çok çalışmanın er veya geç meyvesini vereceğini eski oyuncusuna tembihledi.

"Hocamın Üzerimde Büyük Emeği Var"

Eski hocasını karşısında görünce şaşıran ve büyük bir sevinç yaşayan Kemal Çelik, Hocasının kendisi üzerinde büyük emeği bulunduğunu belirterek, " Diyarbakır'da ilk olarak GAPUTAEM Tarımspor'da futbol oynamaya başladığım. Stoper olarak oynamak istediğimi hocama ilettim. Hocam benim oyunumdan ve stilimden memnun kalıyordu ve bunu her defasında dile getiriyordu. Bana orada kaldığım sürece sürekli moral ve motivasyon aşılayıp benim daha çok oyuna katılımını sağlıyordu. Benim üzerimde büyük emeği vardır onu ve nasihatlerini hep dinleyeceğim. Allah razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel GAPUTAEM'dan Fenerbahçe'ye Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement