Manisa'da Minareyi Başka Camiye Naklettiler - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Minareyi Başka Camiye Naklettiler

Manisa\'da Minareyi Başka Camiye Naklettiler

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eski otogarda bulunan cami minaresini Yunusemre ilçesi Karahüseyinli Camii'ne eklenmesi için nakletti.

25.01.2016 13:05  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garaj Camii'nin minaresi, Yunusemre ilçesi Karahüseyinli Mahalle Muhtarı Bayram İşlek'in talebi üzerine, minaresi olmayan Karahüseyinli Camii'ne eklenecek.

MİNARE TIR'LA NAKLEDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından zahmetli ve itinalı bir çalışmayla TIR'a yüklenerek taşınan minare Karahüseyinli Mahallesi'ne gönderildi.

MUHTAR: MİNAREYİ MİNARESİ OLMAYAN CAMİMİZE EKLEYECEĞİZ

Mahalle Muhtarı Bayram İşlek, Garaj Camii'nin minaresinin Karahüseyinli Camii'ne ekleneceğini ve gerekli sevkiyat ve diğer işlemlerin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirtti. İşlek, "Garaj Camii'nin minaresini mahallemizde minaresi olmayan Karahüseyinli Camii'ne ekleyeceğiz. Bizlere yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederiz" diye konuştu.

BAŞKA EKLENTİLER DE DEĞERLENDİRİLEBİLİR

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin eski otogarda inşa edeceği Yeni Büyükşehir Belediye Binası, Pazaryeri ve Yeraltı Otoparkı kapsamında yürütülen çalışmalarda, ortaya çıkan diğer inşaat eklentileri de değerlendiriliyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Minareyi Başka Camiye Naklettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement