Garanti Bankası'ndan "Esnafa Bayram Kampanyası" - Son Dakika
Güncel

Garanti Bankası'ndan "Esnafa Bayram Kampanyası"

Garanti Bankası, Ramazan Bayramı öncesinde, ihtiyaçlarını en hesaplı yoldan çözebilmesi için “Esnafa Bayram Kampanyası” başlattı.

20.06.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Bankası, Ramazan Bayramı öncesinde, ihtiyaçlarını en hesaplı yoldan çözebilmesi için "Esnafa Bayram Kampanyası" başlattı.

Garanti Bankası açıklamasına göre, 24 aya varan vadelerle ilk 3 ay ödemesiz, 50 bin Türk Lirası'na varan kredi seçeneği sunan kampanya, 31 Temmuz 2014'e kadar sürecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, esnafın bayram, yılbaşı, yaz tatili gibi özel dönemler öncesine hazırlık sürecinde nakit sıkıntısı yaşayabildiğini belirterek, bu durumu gözlemlediklerini ve uygun çözümler üretmek için çalıştıklarını bildirdi.

Karadere, "Esnafa Bayram Kampanyası" ile ödemeyi 3 ay erteleyerek, esnafın ihtiyaçlarına ve değişken nakit akışlarına uygun, esnek ödeme alternatifleriyle finansman desteği sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Açıklamaya göre, kampanyayla ilgili detaylı bilgi Garanti Bankası şubelerinden, "www.garanti.com.tr" adresinden ve "444 56 24" numaralı telefondan alınabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Garanti Bankası'ndan 'Esnafa Bayram Kampanyası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement