Garanti Koza'dan Teniste Yeni Sponsorluk - Son Dakika
Ekonomi

Garanti Koza'dan Teniste Yeni Sponsorluk

Garanti Koza\'dan Teniste Yeni Sponsorluk

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen Barclays ATP World Tour Finallerinin gold sponsorluğunu Garanti Koza üstlendi.

05.10.2016 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen Barclays ATP World Tour Finallerinin gold sponsorluğunu Garanti Koza üstlendi.

Şirket açıklamasına göre, Garanti Koza, tenis dünyasının en önemli buluşma noktalarından biri olan Barclays ATP World Tour Finallerinin ilk Türk sponsoru oldu.

Londra'daki The O2 Arena'da 13-20 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek 2016 Erkekler Uluslararası Tenis Turnuva Finali ve dünyanın en büyük kapalı tenis turnuvası olan Barclays ATP World Tour Finalini 250 binden fazla seyircinin izlemesi bekleniyor. Turnuvayı, televizyon ve dijital kanalar aracılığıyla yaklaşık 102 milyon kişinin izleyeceği tahmin ediliyor.

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda faaliyet gösteren Garanti Koza, tenis dünyasına son yıllarda yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Garanti Koza, Esenyurt'ta bulunan projesinin içinde yer alan ve dünyanın en büyük tenis ve spor akademisi olarak inşa edilen Garanti Koza Arena'da gerçekleştirdiği turnuvalarla başladığı sponsorluklara, Barclays ATP World Tour Finallerinin gold sponsorluğunu da ekleyerek bu alanda yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Murat Binark, Barclays ATP World Tour Finalleri'nin yılın en büyük spor organizasyonlarından biri olduğunu vurguladı. Binark, şunları kaydetti:

"Tenise uzun yıllardır destek veren bir kurum olarak, 2005 yılından beri ciddi yatırım yaptığımız tenis dünyası için çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Bu yıl tüm dünyanın soluksuz izlediği erkek kategorisindeki en saygın organizasyonlardan birisi olan Barclays ATP World Tour Final turnuvasında Garanti Koza, Lacoste ve Rolex gibi global markalarla aynı kategoride yer alarak gold sponsor unvanını uzun süren müzakerelerin ardından elde eden ilk Türk şirketi olmuştur."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Garanti Koza'dan Teniste Yeni Sponsorluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement