Garanti Oto Yenileme Merkezinden Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Hizmet - Son Dakika
Yerel

Garanti Oto Yenileme Merkezinden Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Hizmet

Garanti Oto Yenileme Merkezinden Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Hizmet

Erzincan’da faaliyet gören Garanti oto yenileme merkezi tüm şehit ve gazi ailelerinin oto yıkama ve otopark hizmetini sınırsız olarak ücretsiz yapıyor.

06.08.2015 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da faaliyet gören Garanti oto yenileme merkezi tüm şehit ve gazi ailelerinin oto yıkama ve otopark hizmetini sınırsız olarak ücretsiz yapıyor.

Erzincan Kızılay Mahallesi 1029. sokakta faaliyet gösteren Garanti oto yenileme merkezi sahibi Serhat Sarıçiçek son zamanlardaki terör olaylarında şehit ve gazi olan polis ve asker ailelerinin oto yıkama ve otopark hizmetini işyerine asmış olduğu tabela ile sınırsız olarak ücretsiz yapıyor.

İşyeri sahibi Sarıçiçek uygulamaya koymuş olduğu hizmet ile ilgili olarak şu görüşlerde bulundu: "Biz şehit ve gazi ailelerinin acılarını paylaşmak babında onların unutulmadığını ve sürekli onlarla birlikte olduğumuzu belirtmek amacıyla gücümüzün yettiğince uzmanı olduğumuz iş çapında onlara yardımcı olmak için bu şekilde bir destek çalışması başlattık. Amacımız kesinlikle reklam değil, Allah rızkımızı veriyor çok şükür. Tüm gazi ve şehit ailelerimizden yıkama ve otopark ücreti almadan onlara destek olmak amacıyla böyle bir şey düşündük. Bu uygulamamız ile birçok kişinin takdirini kazandık ve birçok kişiye örnek olduğumuzu düşünüyoruz. Bu sağduyuyu diğer esnaf kardeşlerimizden, abilerimizden de bekliyoruz. "dedi.

Aracını yıkatmak üzere oto yenileme merkezine gelen ve yurtdışında yaşadığını belirten araç sahibi Ethem Dinç isimli bir müşteri oto yenileme merkezinde asılı olarak görmüş olduğu tabelanın dikkatini çektiğini ve ilk defa Erzincan'da bu şekilde bir tabela ile karşılaştığını belirterek, "insanı duygulandıran bu güzel uygulamadan ötürü işyeri sahibi Serhat Beyi takdir ediyorum." dedi.

Oto yenileme merkezine aracını park etmek üzere gelen Zafer Altınova isimli bir diğer müşteri ise şu ifadelerde bulundu: "burada gördüğüm bu uygulama çok hoşuma gitti. Özellikle milli birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bugünlerde yapılan güzel bir uygulama bu yüzden işyeri sahibi Serhat Beye teşekkür ederim. Hakikaten düşünmüş, yapmış." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Garanti Oto Yenileme Merkezinden Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Hizmet - Son Dakika


Advertisement