Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig Play-off - Son Dakika
Yerel

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig Play-off

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig play-off maçında Ceylanpınar Engelliler, Altınordu Belediyespor'u 81-52 yendi.

24.05.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig  play-off maçında Ceylanpınar Engelliler, Altınordu Belediyespor'u 81-52 yendi.

Ceylanpınar Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk periyodunu 18-12 önde kapatan ev sahibi takım, ilk yarıyı da 39-20 üstün tamamladı. Üçüncü periyotta üstünlüğünü sürdüren Ceylanpınar Engelliler, üst üste bulduğu sayılarla son çeyreğe 64-34 önde girdi. Son periyotta da farkı koruyan sarı-yeşilli ekip, salondan 81-52 galip ayrıldı.

Ceylanpınar Engelliler Antrenörü Metin İdoğ, karşılaşmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı sevinçli olduğunu söyledi.

Seyircilerin müsabakaya gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden İdoğ, "Haftaya grubun en zorlu takımlarından birisi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler ile sahamızda karşılaşacağız. O maç, Süper Lig'e çıkma yolunda bizim için kritik, kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig Play-off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement