Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler : 81 Ceylanpınar Engelliler: 71.

27.12.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler, sahasında Ceylanpınar Engelliler'i 81-71 yendi.

GAP Arena Spor Salonunda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen müsabakanın, ilk periyodunu 20-21 önde tamamlayan Şanlıurfa temsilcisi ikinci periyotta da üstünlüğünü sürdürerek soyunma odasına 41-39 önde gitti.

Üçüncü periyodu da 56-51 önde kapatan ev sahibi ekip, son çeyrekte farkı artırarak karşılaşmadan 81-71 galip ayrıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmada galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yıldırım, müsabakanın seyir zevkinin oldukça yüksek olduğunu ifade ederek, tecrübeli oyuncuları sayesinde karşılaşmayı kazandıklarını vurguladı.

Namağlup unvanlarını korudukları için sevinçli olduklarını aktaran Yıldırım, "Çok heyecanlı ve çekişmeli bir maç oldu. Zaman zaman rakibimiz karşısında zorlansak da tecrübeli oyuncularımızla maçtan galip ayrıldık. Lig'deki namağlup unvanımızı koruduğumuz için mutluyuz. Centilmence mücadelesinden dolayı rakibimizi kutluyoruz. Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren taraftarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement