Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Yerel

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Ligde, deplasmanda Ceylanpınar Engelliler ile karşılaşacak olan Muş Bedensel Engelliler takımı, maçın hazırlıklarını tamamladı.

03.01.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Bedensel Engelliler Basketbol takımı, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ceylanpınar Engelliler basketbol takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi B Grup'ta mücadele eden Muş Bedensel Engelliler basketbol takımı, yarın deplasmanda Ceylanpınar Engelliler basketbol takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını, Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman sonunda Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve Takım Kaptanı Bedri Korkmaz, yaptığı açıklamada, maça hazır olduklarını belirtti.

Kulüp olarak maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten Korkmaz, "Ceylanpınar takımının durumu ortada. Bizim bir sandalyemiz 9-15 bin lira arasında. Sandalyelerimiz eski olmasına rağmen mücadeleye devam ediyoruz. İnşallah onların ne kadar maddi gücü varsa bizim de inancımız var. İnşallah oradan başarılı bir skorla döneriz. Her şeyin parayla olacağına inanmıyorum, sporcularıma da güveniyorum. İnşallah bu inançla Ceylanpınar'da rakibimizi yenip döneceğiz" diye konuştu. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement