Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Bu sezon hem ligde hem de Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz.

12.06.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Bu sezon hem ligde hem de Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Her iki kulvarda da başarılı olmak için var gücümüzü ortaya koyacağı." dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerini elde ettikleri başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Öncelikle transfer çalışmalarının tamamlanacağını ifade eden Aksu, dün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Ömer Işık ile sözleşme imzaladıklarını anımsatarak, "Yine bir transferimiz daha olacak. Bu sezon hem lig hem de Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Her iki kulvarda da başarılı olmak için var gücümüzü ortaya koyacağız. Ligde ilk 3 takım içerisindeyiz. Daha yukarıları zorlamak istiyoruz. Avrupa'da ise ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Takım olarak bu hedefleri yakalayacak kaliteye ve güce sahibiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement