Garcia, Nainggolan'dan Memnun - Son Dakika
Spor

Garcia, Nainggolan'dan Memnun

Garcia, Nainggolan\'dan Memnun

Ocak ayı transfer döneminde Roma’ya katılan Radja Nainggolan, teknik direktör Rudi Garcia’yı fazlasıyla mutlu etmiş görünüyor.

05.02.2014 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez orta sahadaki Miralem Pjanic, Daniele de Rossi ve Kevin Strootman üçlüsüne eşit değerde bir alternatif isteyen Rudi Garcia'nın etkisiyle Ocak ayı transfer dönemi içerisinde Napoli'yi ekarte ederek Cagliari'den Belçikalı Radja Nainggolan'ı transfer eden Roma'da genç oyuncunun performansı özellikle Fransız hocayı memnun etmiş durumda.

Belçika'nın önemli haber portallarından Rtbf.be'ye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rudi Garcia, "Radja zirve oyunculardan biri. Onu Roma'ya getirme nedenimiz  zaten bu. O sadece bizim Şampiyonlar Ligi'ne kalmamızda yardımcı olmayacak, Nainggolan aynı zamanda geleceğin futbolcularından biri" dedi.

Belçikalı orta sahanın sahada her şeyi yapabilen futbolculardan biri olduğunu ve bunun zirve futbol için şu anda en önemli özelliklerden biri olduğunu söyleyen Rudi Garcia, "O çok atletik ve aynı zamanda teknik yönden de fazlasıyla ehil. Ben farklı rollerde başarılı olabilen oyuncuları çok seviyorum ve Radja aynen böyle bir oyuncu. Taktik bilgi konusunda da adeta uzman. Onu transfer etmemiz gerçekten büyük bir başarı" dedi.

Roma'ya transfer olduktan sonra üç maçta da forma giyen Nainggolan, Genoa ve Hellas Verona maçlarında 90 dakika forma giyerken Livorno önündeyse oyuna son 22 dakikada dahil olmuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Garcia, Nainggolan'dan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement