Garenta Sezona Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Otomobil

Garenta Sezona Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor

Garenta Sezona Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde bulunan yeni nesil rent a car markası Garenta'da yaz dönemi yoğunluğu yaşanıyor.

08.07.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

stanbul'da yoğun taleplerle birlikte, tatillerin başlaması ile birlikte araç kiralamaları yükselişe geçti. Bayram döneminde günlük kiralamaların maksimuma ulaşması bekleniyor. Garenta ayrıca kampanyaları ve farklı alanlardan paydaşları ile yaptığı işbirlikleriyle müşterilerine avantajlar sağlıyor.

Geçtiğimiz yıl günlük araç kiralama pazarına hızlı bir giriş yaparak, kısa sürede pazarın önemli oyuncularından biri haline gelen Garenta, 2015 yaz sezonuna da damgasını vurmaya hazırlanıyor. Garenta'nın İstanbul'daki, Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Kızıltoprak ve Taksim şubelerinde araç kiralama talepleri yoğun bir şekilde devam ediyor. İstanbul'daki hareketliliğin yanı sıra, yaz tatili dönemiyle birlikte tatil bölgelerinde de araç kiralama talepleri yükselişe geçti.

En çok kiralama yapılan bölgeler arasında, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Alsancak, Dalaman, Bodrum, Antalya, Alanya ve Trabzon geliyor. Müşterilerin en çok tercih ettiği araçların arasında Seat Leon, Audi A3 Sedan ve Fiat Linea gibi marka ve modeller yer alıyor.

Yaz sezonunun başlamasıyla Garenta şubelerinde yaşanan yoğunluğun, bayram döneminde ve sonrasında ivme kazanarak maksimum seviyelere ulaşması bekleniyor. Garenta 7 bin adede yaklaşan araç parkı ile hizmet verdiği her bölgede müşterilerinin taleplerini karşılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Garenta Sezona Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement