Yengesi "Cem Keşke Kendini Öldürseydi" Demiş - Son Dakika
Güncel

Yengesi "Cem Keşke Kendini Öldürseydi" Demiş

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un yazdığı kitapta Garipoğlu'nun yengesi Ayfer Garipoğlu'nun "Bu psikopat keşke kendini öldürseydi..." ifadesi yer alıyor.

10.10.2014 12:56  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, Silivri Cezaevi'nde kendini asarak intihar etti. Bu haber gündeme bomba gibi düşerken, Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un şubat ayında yazdığı kitapta yer alan "Bu psikopat keşke kendini öldürseydi..." ifadesi akıllara geldi.

BABA, YAŞADIKLARINI VE DÜŞÜNCELERİNİ KALEME ALMIŞTI

Hürriyet'in haberine göre, Münevver'in babası Süreyya Karabulut, geçtiğimiz şubat ayında, vahşetin ardından yaşadıklarını ve düşüncelerini "Körebe: Kızım Münevver" isimli bir kitapta kaleme almıştı.

GARİPOĞLU'NUN YENGESİ: BU PİSKOPAT KEŞKE KENDİNİ ÖLDÜRSEYDİ

Karabulut, kitabında Cem Garipoğlu'nun yengesi Ayfer Garipoğlu'yla yaptığı görüşmeleri de kitabına ekledi. Garipoğlu, "Cem keşke kendini öldürseydi" demişti.

İşte kitapta geçen o ifadeler:

"(...) Bir görüşmemizde A. Garipoğlu bana 'Sana 5 bin lira para göndereceğim, Münevver'in adına mevlit okut' dedi. Ben de nasıl olduysa 'peki' demiş bulundum. Bazen sonradan içinizi rahatsız eden ama o an gaflete düşüp 'olur' dediğiniz anlar olur ya, tam böyleydi durum. Birkaç gün sonra şoförüyle zarf içinde 5 bin lira para gönderdi. Parayı Münevver adına Diyanet Vakfı'na bağışladım. (...) Ayfer Garipoğlu, tazminat davasının sonuçlanmasına yakın beni aramaya başladı. Garipoğlu ailesinin darmadağın olduğunu, çok zor şartlar altında yaşadığını söyledi. Cem'le ilgili de 'Bu psikopat keşke kendini öldürseydi...' dedi. Kocasının suçsuz olduğunu söylüyordu. Ama Hayyam'ın suçlu olduğu tescillenmişti zaten."

Yengesi "Cem Keşke Kendini Öldürseydi" Demiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yengesi 'Cem Keşke Kendini Öldürseydi' Demiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yavuz öztürk: nerden bilek ölenin cem olduğunu 44 0 Yanıtla
  • yakamoz: allahın ilahi adaleti 11 0 Yanıtla
  • AVUKAT: Aile talep ettiği taktirde Avukatının cesede bakma hakkı var. Böyle bir yalan uyduramaz kimse. Ayrıca Cumhurbaşkanımız bile takip ediyordu bu davayı. Yalan olamaz. . . 5 6 Yanıtla
  • doğrucu davut: banka batırıp garibanların parasını cukkalayan her kim olursa olsun mutlaka bir gün ya kendisinden yada ailesinden sevdiklerinden çıkacaktır ALLAH büyük ilahi adalet denen bir şey var kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz batık bankalar yüzünden az ocaklar sönmedi 11 0 Yanıtla
  • İŞTE: İŞTE KENDİNİ ÖLDÜRDÜ! 7 2 Yanıtla
  • CEM: Yurt dışına kaçtı, ölen başka kişi gibi haberleri bırakın. Bu tür olaylarda maktülün avukatının Adli Tıp Kurumunda maktülü teşhis etme hakkı vardır. Karabulut ailesi bunu mutlaka talep edecektir. 3 3 Yanıtla

Advertisement