"Gasbedildim" Diyen Muhasebeci Tutuklandı - Son Dakika
Yerel

"Gasbedildim" Diyen Muhasebeci Tutuklandı

"Gasbedildim" Diyen Muhasebeci Tutuklandı

Adana'da belediye ekmek fabrikasının 134 bin lirasını silahlı bir kişinin gasbettiğini söyleyen muhasebeci, şüpheli olarak sevk edildiği adliyede tutuklandı.

17.01.2015 10:38  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, yaklaşık iki ay önce, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'ndeki Adana Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek ve Unlu Mamuller Fabrikaları İşletme Müdürlüğü'nde muhasebeci olarak çalışan Hakan Z'nin (35), fabrikaya ait 134 bin lirayı bankaya yatırmak için otomobiliyle yola çıktıktan bir süre sonra polisi arayarak, paranın silahlı bir kişi tarafından gasbedildiği yönünde ihbarda bulunmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Hakan Z. ve fabrikadan birlikte ayrıldığı yardımcısı Cengiz Ö'yü (38) iki gün önce şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.

Olay günü, üzerinde takip sistemi bulunan şirket aracının yerine kendi otomobilini kullanan şüpheli Hakan Z.'nin ifadesinde, o gün şirket aracı arızalı olduğundan kendi aracını kullandığını, şirket çalışanlarından bir kadını Belediyeevleri Mahallesi'ndeki evinden almak için yolda beklerken Cengiz Ö'nün dışarıya çıktığını, bu sırada motosikletle yaklaşan iki kişiden birinin aracın arka koltuğuna oturup tabancayla tehdit ederek aracı hareket ettirmesini istediğini, Kurttepe Mahallesi'ne geldiklerinde ise aracı durdurup 134 bin liranın bulunduğu çantayı alıp kaçtığını söylediği ileri sürüldü.

Olayın gerçekleştiği ileri sürülen adreslerde araştırma yapan ekipler, vatandaşlarla yaptığı görüşmede motosikletli ve silahlı kimseyi görmediklerini söyledikleri belirtildi.

Parayı kendilerinin almadığını, gasbedildiklerini iddia ederek suçlamayı kabul etmeyen iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürüldü.

Daha sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Hakan Z. tutuklanırken, yardımcısı Cengiz Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Gasbedildim' Diyen Muhasebeci Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement