Gasp Zanlısı 4 Arkadaş, 5 Dakikada Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gasp Zanlısı 4 Arkadaş, 5 Dakikada Yakalandı

Gasp Zanlısı 4 Arkadaş, 5 Dakikada Yakalandı

Adana’da bir kişinin cep telefonunu ve 8 lirasını bıçakla gasp eden 3’ü çocuk 4 kişi, olaydan sonra kaçmaya çalışırken 5 dakika içinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

01.02.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir kişinin cep telefonunu ve 8 lirasını bıçakla gasp eden 3'ü çocuk 4 kişi, olaydan sonra kaçmaya çalışırken 5 dakika içinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Orhan Güneş (19), M.Ş., Y.Ş. ve M.Y., bulvar üzerinde yürüyen Bekir Özarslan'ın (21) önünü kesti. Özarslan'a bıçak çeken 4 arkadaş, gencin cebindeki cep telefonunu ve parasını istedi. Özarslan'ın verdiği cep telefonu ve 8 lira parayı alan gaspçılar, daha sonra kimliğini vermesini istedi. Kimliği alan ve daha sonra yırtan gaspçılar, Bekir Özarslan'ı yaşadıklarını kimseye söylemesi için tehdit ettikten sonra kaçtı. Özarslan, yoldan geçen vatandaşlardan yardımıyla polisi aradı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gaspçı 4 arkadaşı olay yerinden 400 metre uzaklıkta yakaladı. Yaklaşık 5 dakika içinde yakalanan gaspçıların üzerinde yapılan aramada, Bekir Özarslan'ın cep telefonu ve verdiği 8 lira para çıktı. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüpheliler burada yapılan işlemlerin ardından da adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gasp Zanlısı 4 Arkadaş, 5 Dakikada Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement