GATAB Ekipleri, Yağmurda Tıkanan Büzleri Açtı - Son Dakika
Yerel

GATAB Ekipleri, Yağmurda Tıkanan Büzleri Açtı

GATAB Ekipleri, Yağmurda Tıkanan Büzleri Açtı

Sağanak yağmur nedeniyle su baskınlarının yaşandığı Kemer'de, Alo GATAB hattına gelen ihbarlar üzerine ekipler yoğun bir çalışma başlattı.

17.01.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etkili olan sağanak yağmur nedeniyle su baskınlarının yaşandığı Antalya'nın Kemer ilçesinde "Alo GATAB" hattına gelen ihbarlar üzerine ekipler yoğun bir çalışma başlattı.

"Alo GATAB" hattına yapılan ihbar üzerine Beldibi İlköğretim Okulu'na Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı Birliği'nin (GATAB)ekiplerince müdahale yapılarak olası bir baskının önüne geçildi. Yağmur suyu gideri tıkanan ve su birikmesine neden olan arıza kanal açma aracı ile giderilerek, birikmiş suyun tahliyesi yapıldı. Okulun boru hattının deniz kenarındaki oluşan tıkanıklık ise kepçe ile açılarak sorun giderildi.

Sabahın erken saatlerinde çalışmaya başlayan GATAB ekiplerinin denetleyen GATAB Başkanı Yusuf Üras, ekiplere teşekkür etti.

Şiddetli yağmur, bölgenin turizm cennetti olan Çıralı'da da etkili olurken GATAB ekipleri sel nedeniyle ağaç kökleriyle tıkanan Alasinli ve Çıralı mahallelerindeki büzleri kepçe ile açtı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GATAB Ekipleri, Yağmurda Tıkanan Büzleri Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement