Gatab Hizmetlerine 2014 Yılında da Aralıksız Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Gatab Hizmetlerine 2014 Yılında da Aralıksız Devam Edecek

Gatab Hizmetlerine 2014 Yılında da Aralıksız Devam Edecek

GATAB Başkanı Yusuf Üras, 2005 yılından bu yana Antalya’nın Kemer ilçesinin bir turizm merkezi olması için pek çok hizmete imza attıklarını belirtti.

27.12.2013 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GATAB Başkanı Yusuf Üras, 2005 yılından bu yana Antalya'nın Kemer ilçesinin bir turizm merkezi olması için pek çok hizmete imza attıklarını belirtti.

Şeffaf ve profesyonel yönetim anlayışı ile yapılan ve yapılacak olan hizmetleri vatandaşlarla paylaştıklarını bildiren Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, "Dedikodu değil iş ürettik. Alan el değil, veren el olduk. Polemiklerden uzak hizmet etmeye odaklandık" dedi.

GATAB olarak yapılan hizmetlerde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine öncelik verdiklerini de sözlerine ekleyen Üras, "Kemer halkı bu hizmetlerden çok daha fazlalarına layık. GATAB yeni yılda da çalışmalarına aralıksız devam edecek.İnanıyorum ki, 2014 Kemer'in her bakımdan güçlendiği ve damgasını vurduğu bir yıl olacaktır. Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum Kemer'in tüm kadirşinas insanlarına yeni yılda, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gatab Hizmetlerine 2014 Yılında da Aralıksız Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement