GATAB Yağmur Suyu Hatlarını Temizledi - Son Dakika
Yerel

GATAB Yağmur Suyu Hatlarını Temizledi

GATAB Yağmur Suyu Hatlarını Temizledi

Antalya'nın Kemer ilçesinde yağmur suyu hatlarındaki tıkanıklık GATAB tarafından giderildi.

31.01.2014 12:53  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer ilçesinde yağmur suyu hatlarındaki tıkanıklık GATAB tarafından giderildi.

Kemer'de yağan yağmur sonrası tıkanan yağmur suyu hatlarını temizleyemeyen Kemer Belediyesi çareyi 814 11 11 nolu ALO GATAB hattını arayarak buldu. Kemer Belediyesi çalışanlarının yardımına Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) ekipleri yetişti. Yapılan çalışmalar sonunda GATAB Kemer Belediyesi'nin sorumluluğunda olan yağmur suyu hatlarını temizleyerek tıkanıklığı giderdi.

Özkaymak Otel önündeki yağmur suyu hattında meydana gelen tıkanıklık üzerine Kemer Belediyesi tarafından ALO GATAB'a yapılan bildirim sonrasında, Marina girişinden Ayışığı Parkı'na kadar olan yağmur suyu giderindeki tıkanıklık çözüldü.

GATAB Başkanı Yusuf Üras, "Her zaman belirttiğimiz gibi biz sorunun parçası değil daima çözümüyüz. Bu doğrultuda kim bizden yardım istemişse biz onun yanındayız. Çünkü her zaman önceliğimiz Kemer.Yapılan çalışmalarla Kemerli vatandaşlarımızın sıkıntılarına merhem olabildiysek ne mutlu bize. Gönül bu sorunların olmamasını, Kemer'in sokaklarının göller bölgesine dönmemesini isterdi ama yapacak bir şey yok. Sorumluluk ve görev alanlarımız belli" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GATAB Yağmur Suyu Hatlarını Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement