Gaün'de Öğretim Üyelerine Proje Hazırlama Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Gaün'de Öğretim Üyelerine Proje Hazırlama Eğitimi Verildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Erdal Bay, Doç. Dr. Servet Demir ve Doç. Dr. Fatih Özmantar tarafından, "TÜBİTAK 2237 Proje Etkinliklerini Destekleme Programı" kapsamında proje hazırlama eğitimi verildi.

12.06.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Erdal Bay, Doç. Dr. Servet Demir ve Doç. Dr. Fatih Özmantar tarafından, "TÜBİTAK 2237 Proje Etkinliklerini Destekleme Programı" kapsamında proje hazırlama eğitimi verildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, TÜBİTAK tarafından destelenen ve GAÜN Teknopark ve TargeT Teknoloji Transfer Ofisi (TargeT TTO) işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi gibi Türkiye'nin dört bir yanındaki diğer üniversitelerinden gelen 30 öğretim üyesi ve araştırmacı 3 günlük teorik ve uygulamalı eğitim programı sonunda sertifikalarını almaya hak kazandı.

GAÜN Rektör Vekili Prof. Dr. Türkay Dereli, sertifika törenin ardından yaptığı açıklamada, TÜBİTAK'taki proje değerlendirme süreçleri hakkında kısa bir bilgi vererek, Türkiye'nin proje geliştirme ve yazma konusunda bir hayli ilerleme kaydettiğini söyledi.

Son dönemde proje geliştirenlere büyük destekler ve teşvikler verildiğini, üniversitenin ilgili bütün enstrümanlarıyla bir taraftan Gaziantep Üniversitesi'nde hazırlanan ve TÜBİTAK'a sunulan proje sayısını ve kalitesini artırmaya çalışırken, bir diğer taraftan da bu konudaki tecrübelerini bu tür etkinliklerle diğer üniversitelerle paylaşmak istediklerini belirten Dereli, "Bu bağlamda, proje geliştirme ve hazırlama konusunda, GAÜN sadece bölgede değil, tüm Türkiye'de bir eğitim merkezi haline geliyor. Çok iyi geri bildirimler alıyoruz. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaün'de Öğretim Üyelerine Proje Hazırlama Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement