Gaün ve Kyk İşbirliğiyle Kariyer Günleri - Son Dakika
Yerel

Gaün ve Kyk İşbirliğiyle Kariyer Günleri

Gaün ve Kyk İşbirliğiyle Kariyer Günleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gaziantep İl Müdürlüğüne bağlı İslahiye Ökkaşe Kız Öğrenci Yurdu’nda Kariyer Günleri eğitimi düzenlendi.

09.06.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gaziantep İl Müdürlüğüne bağlı İslahiye Ökkaşe Kız Öğrenci Yurdu'nda Kariyer Günleri eğitimi düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Uzman Bilal Erdoğan, öğrencilere öğrenim hayatlarında daima düzenli çalışmaları, hayata dair bilgileri iyi okumaları, yaşamlarında etik ve mesleki etik kurallara uymalarını öğütleyerek, her daim iyi örnekler sergilemelerini, protokol ve nezaket kurallarına riayet etmelerini önerdi. Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep İl Müdürü Ahmet Kölemen sohbetinden dolayı Erdoğan'a teşekkür etti. Seminer sonunda Uzm. Bilal Erdoğan'a Yurt Müdürü Recep Karabacak tarafından çiçek ve seminer belgesi takdim edildi. Erdoğan, kendisine takdim edilen çiçeği GAÜN İslahiye Kampüsündeki öğrenciler için yurt açılmasına vesile olan ve yurtla ilgili öğrencilere destek veren Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep İl Müdürü Ahmet Kölemen'e takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaün ve Kyk İşbirliğiyle Kariyer Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement