Gay Gençten Metroda Romantik Evlilik Teklifi - Son Dakika
Dünya

Gay Gençten Metroda Romantik Evlilik Teklifi

Çin metrosunda evlenme teklifi alan gay genç biraz utansa da teklife 'evet' dedi. Vatandaşlar tarafından çekilen video sosyal medyada da olay oldu.

03.10.2015 15:53  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in başkenti Pekin'de gay çift evlenme kararı aldı. Pekin metrosunda cep telefonlarıyla çekilen bir video sosyal medyada olay oldu.

HERKES ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Teklifi alan ilk başta biraz utansa da teklife evet dedi. Bunun ardından metroda bu anları şaşkınlıkla izleyenler çifti tebrik ederek alkışladı.

Gay Gençten Metroda Romantik Evlilik Teklifi

Son Dakika Dünya Gay Gençten Metroda Romantik Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • Murat: Midem ağzıma geldi yeminle.. maharetmiş gibi bide uluorta yaşıyorlar 67 2 Yanıtla
  • Batman iluh: Allahın laneti üzerinize olsun 56 4 Yanıtla
  • murat: Bu tür insanların ve onları destekleyenlerin, bu durumu normalmiş gibi göstermeye çalışanların, akıl sağlıklarında problemler olduğu inancındayım. Bir an önce tedavi olurlarsa kendilerini kurtardıkları gibi toplumuda temizlemiş olurlar... 54 4 Yanıtla
  • poyraz 55: Bide tebrik etmişler.. alayı cümbürcemaat gerizakalı bunlar.. 54 3 Yanıtla
  • zumangi: Yorumlara bakıyorum da, Allah'ın yarattığı insanı tanımadan etmeden nasıl bu kadar iğrençlik kusabiliyorsunuz anlamıyorum. Eşcinsellik, insan daha anne karnındayken oluşan bir dürtü olduğunu sanırım bilmiyorsunuz ya da hayvanlarda da görüldüğünü... Ayrıca eğer Müslüman'sanız hoşgörüyü herkesten çok sizin bilmeniz lazım. İlla sizin düşünce yapınızla örtüşmüyor diye kimseyi yargılamaya hakkınız yok. Orası Allah ile kul arasındadır, bildiğiniz gibi. Umarım biliyorsunuzdur yoksa sizin Müslümanlığınızdan şüpheliyim. 16 36 Yanıtla nokta: Bence sende gaysin bunun neresi düzgün tobe lan herseyi yazıyon Müslümanım diyon ama bizim dinimiz de buna yer yok bu bi iğrençlik bence o kadar yazmışım ama hep boş senin gibi pislikler ?? 11 3 Gebersin lgbt: Ya biraz mantik ya lut kavmini hatirlayin acij okuyun Allah helak ettigi kavmin belasini niye versin kullarina tekrardan seytan tuzaklarina dusmeyin 5 1
  • Ankaralı selin: Bu gidişle erkek kalmayacak 49 1 Yanıtla Baris: Kalanların kıymetini bilin ?? 1 0
  • türkiyem canim benim: hdpli bunlar :-D 20 26 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.

  • İsrail'in İran'a yönelik saldırısı haberleri yayıldı
    07:14 İsrail'in İran'a yönelik saldırısı haberleri yayıldı

    ABD'li yetkililere dayandırılan haberlere göre İsrail, İran'ın içinde bazı noktaları füzelerle vurdu. İranlı yetkililere göre ise füze bir saldırısı olmadı. ABD, İsrail'in saldırıyı önceden bildirdiğini belirtti. İran'da patlama sesleri duyuldu. İsrail ordusu Kuzey İsrail'de sirenlerin çaldığını açıkladı. İran-İsrail gerilimi devam ediyor.

  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.

  • İsrail'in Lübnan'a yönelik beyaz fosfor saldırıları: Siviller yaşadıklarını anlatıyor
    05:22 İsrail'in Lübnan'a yönelik beyaz fosfor saldırıları: Siviller yaşadıklarını anlatıyor

    İsrail 7 Ekim’den bu yana Lübnan’ın güney sınırında, Hizbullah hedeflerine karşı beyaz fosfor kullandığını kabul ediyor.

  • Gabriel Garcia Marquez'in kendi el yazısından okunması gereken edebiyat klasikleri listesinde hangi kitaplar var?
    05:07 Gabriel Garcia Marquez'in kendi el yazısından okunması gereken edebiyat klasikleri listesinde hangi kitaplar var?

    BBC'den Hernando Alvarez, Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Gabriel Garcia Marquez'in ölümünün 10'uncu yılında, Kolombiyalı yazar ile öğle yemeği yediği günü hatırlıyor ve hazırladığı 'okunması gereken klasikler' listesini paylaşıyor.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Türkiye'den 9. İyilik Gemisi ile Gazze'ye 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi ulaştı
    00:23 Türkiye'den 9. İyilik Gemisi ile Gazze'ye 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi ulaştı

    Türk Kızılay tarafından temin edilen gıda, bebek malzemeleri ve diğer ihtiyaç malzemeleriyle yola çıkan 9. İyilik Gemisi, Mısır'ın El-Ariş Limanı açıklarına ulaştı. Gemide bulunan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi, Gazze'ye taşınmak üzere tırlara yüklenecek.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.


Advertisement