Gazete Salihli'den 'Merhaba' Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Gazete Salihli'den 'Merhaba' Ziyaretleri

Gazete Salihli\'den \'Merhaba\' Ziyaretleri

’Salihli’nin Yeni Medya Gücü’ sloganı ile 9 Mart’ta yayın hayatına başlayan Salihli Medya bünyesindeki www.salihli.com.tr, Gazete Salihli, Salihli FM, ve Salihli TV ekibi, ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

23.03.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Salihli'nin Yeni Medya Gücü' sloganı ile 9 Mart'ta yayın hayatına başlayan Salihli Medya bünyesindeki www.salihli.com.tr, Gazete Salihli, Salihli FM, ve Salihli TV ekibi, ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Gazete Salihli İmtiyaz Sahibi Abdullah Polat, yayın danışmanı Necati Bahçeci, yazı işleri müdürü Çetin Karabıyık, Salihli Medya Koordinatörü Hakan Biçer, Salihli FM-Radyo Romantik Türk Müzik Direktörü Serhat Özak ve Gazete Ege Muhabiri Gizem Çetinkol; Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, MHP Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ, AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, CHP İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık ve Radyo Gökkuşağı sahibi Necati Turan Durmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Salihli'nin bir televizyon eksiği olduğunu kaydeden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda televizyon bünyesinde radyo, gazete ve internet portalının da olmasının mutluluk verdiğini söyledi. Kayda, ilçenin tanıtılması ve büyümesi açısından bu yatırımların sevindirici olduğunu kaydetti.

Salihli'de medya dalında büyük eksiklikler olduğunu bu girişimin Salihli'ye ivme kazandıracağını belirten Salihli Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yüksel de, gelişen ilçelerden olan Salihli'ye böyle bir yatırımla katkı sağladığı için Gazete Salihli, Salihli TV, Salihli FM ve salihli.com.tr İmtiyaz Sahibi Abdullah Polat'a teşekkürlerini iletti.

Abdullah Polat, Salihli'de ciddi bir ivme olduğunu, buradaki eksikliklerden birinin internet gazetesi olduğunu söylerken, "İnternet gazetesi alışkanlığını ilçeye getirmek istiyoruz. Birlik içinde çalışarak Salihli'yi daha iyi tanıtarak daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazete Salihli'den 'Merhaba' Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement