Gazeteci Esma Gürel'in Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Esma Gürel'in Mutlu Günü

Gazeteci Esma Gürel\'in Mutlu Günü

Ordu'nun Ünye ilçesinde gazeteci Esma Gürel, Fatih Mert ile hayatını birleştirdi.

16.06.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye ilçesinde gazeteci Esma Gürel, Fatih Mert ile hayatını birleştirdi.

Ünye Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Sarı Basın Kartı sahibi, Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu Genel Başkanı Şakir Gürel'in kızı Esma Gürel, Ünye Adliyesi'nde görev yapan Fatih Mert ile dünya evine girdi.

Çiftin Ünye İskele Restoran'da düzenlenen nikah törenine Gürel ve Mert ailelerinin yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar tarafından kıyılan nikahta, şahitlikleri ise Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, eski MHP Ünye İlçe Başkanı ve Ünye Belediye Meclis Üyesi Ahmet Keskin ile Özel Talebe Yurtları Tokat Bölge Müdürü Muharrem Kızılay yaptı.

Şahitlerin huzurunda kıyılan nikahın ardından bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulunan Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar, "Evlilik çok kutsal bir müessese. Evlilik müessesesi üç S üzerine kurulur. Bunlardan biricisi saygı, ikincisi sadakat, üçüncüsü sevgidir. Gençlerin evlilikleri ile son bulan bu süreçte her iki aileyi de böyle evlatlar yetiştirdikleri için tebrik etmek istiyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Esma Gürel'in Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement