Gazeteci Gözüyle Ramazan" Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Gözüyle Ramazan" Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

Jüri Özel Ödülü, Gazze'de İsrail'in saldırıları altında canları pahasına görev yapan gazetecilere değer görüldü.

25.07.2014 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz Belediyesi'nin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği "Gazeteci Gözüyle Ramazan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde iftar programının ardından düzenlenen törene, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, gazeteciler ve davetliler katıldı.

Çelikbilek, törende yaptığı konuşmada  "Basın Bayramı'nın ramazan ayında olması farklı bir çağrışım oluşturdu. Biz de 'gazeteciler gözüyle ramazan nasıl gözüküyor?' dedik ve bir yarışma düzenledik. Fotoğraf bir sanat ve birbirinden harika fotoğraflar geldi. 300 güzel fotoğrafın içinden en iyilerini belirlemenin jüri açısından hiç kolay olmadığını düşünüyorum. Yarışmaya birbirinden güzel fotoğraflarla katılan ve emek gösteren gazetecilerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yarışmada birincilik ödülü, Sabah Gazetesi ve A Haber Muğla Temsilcisi Kenan Gürbüz, ikincilik ödülü İhlas Haber Ajansı foto muhabiri İsmail Coşkun, üçüncülük ödülü ise Türkiye Gazetesi muhabiri Osman Sağırlı'nın olurken, Anadolu Ajansı'ndan Atılgan Özdil ve Berk Özkan, Doğan Haber Ajansı'ndan Taner Yener, Sabah gazetesinden Metin Arabacı ve Fatih Ulaş, Sözcü gazetesinden Yalçın Bel, Taka gazetesinden Ayşe Çakmak, Flaş Haber'den Gürhan Demirtaş, EPA'dan Emrah Güler ve Karadeniz gazetesinden Yunus Mermertaş mansiyon ödülü aldı.

Jüri Özel Ödülü ise Gazze'de görev yapan tüm gazeteciler adına Star TV İstihbarat Şefi Muharrem Çağlar'a verildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazeteci Gözüyle Ramazan' Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement