Gazeteci Güneş'in Çocuklarının Sünnet Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Güneş'in Çocuklarının Sünnet Heyecanı

Gazeteci Güneş\'in Çocuklarının Sünnet Heyecanı

Kahramanmaraş'ta 5 yıl önce yaşamını yitiren Gazeteci İsmail Güneş'in oğulları Tuluğhan ve Çağan'ın sünnet düğünlerine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

25.08.2014 22:27  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta 5 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 4 kişiyle hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş'in oğulları Tuluğhan ve Çağan için sünnet düğünü düzenlendi. Sünnet düğününe Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

Merhum gazeteci Güneş'in oğulları Tuluğhan (10) ve Çağan Güneş (8), için kentteki bir düğün salonunda düzenlenen düğüne katılan Destici, Tuluğhan, Çağan ve anneleri Yasemin Güneş ile bir süre sohbet etti. Destici, Tuluğhan ve Çağan'a düğün hediyesi verdi.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Yasemin Güneş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Hüzünlü olsak da böyle bir anı yaşadığımız için mutluyuz. İnşallah askerliklerini ve evlendiklerini beraber görürüz" dedi.

Güneş, sünnet düğününe katılan davetlilere teşekkür etti.

"Keşke babam da olsaydı"

Tuluğhan Güneş ise heyecanlı olduğunu belirterek, "Keşke şuan babam da olsaydı. Ama onun adına da mutluyum" diye konuştu.

Sünnet düğününe Güneş ailesi, akrabaları, basın mensupları ve davetliler katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazeteci Güneş'in Çocuklarının Sünnet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement