Gazeteci Hande Fırat: İstihbarat 20 Gün Önce Uyarmış - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Hande Fırat: İstihbarat 20 Gün Önce Uyarmış

CNN Türk'ün Ankara temsilcisi Hande Fırat, "İstihbarat birimleri 20 gün önce havalimanına IŞİD saldırısı olabileceğine dair bilgileri ilgili birimlere göndermiş." dedi.

29.06.2016 14:01  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Havalimanı'ndaki kanlı saldırı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. CNN Türk'ün iddiasına göre, istihbarat birimleri 20 gün önce havalimanına IŞİD saldırısı olabileceğine dair bilgileri ilgili birimlere göndermiş.

ANKARA TEMSİLCİSİ KONUŞTU

CNN Türk canlı yayınında konuşan CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı ile ilgili çarpıcı bir bilgiyi gündeme getirdi.

İSTİHBARAT 20 GÜN ÖNCE UYARI YAZISI GÖNDERDİ

Hande Fırat canlı yayında yaptığı açıklamada, " İstanbul'la ilgili olarak da Haziran ayının başında, yaklaşık 20 gün önce istihbarat birimleri devletin tepesine ve tüm kurumlarına uyarı yazısı gönderdi. Bu uyarı yazısında yer isimleriyle bu uyarı yer aldı" dedi.


ATATÜRK HAVALİMANI DA LİSTEDE

Yer isimleri arasında Atatürk Havalimanı'n da olup olmadığının sorulması üzerine Fırat, uyarıda Atatürk Havalimanı ifadesinin de yer aldığını belirtti.


















Gazeteci Hande Fırat: İstihbarat 20 Gün Önce Uyarmış

Son Dakika Güncel Gazeteci Hande Fırat: İstihbarat 20 Gün Önce Uyarmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BU BÜYÜK BİR KOMPLO.!! KANDIRILIYORUZ.: İSTANBUL İÇİN UYARI VAKTİ İSTANBULDA 7 ÜZERİ DEPREM OLACAKTIR.!! İSTANBULLU OLMAYIP ANADOLU VEYA DİGER İLLERDE YAŞAYANLAR MEMLEKETİNİZE HİCRET EDİN.. ÇOK ZAYİ VERİLECEK BU SALLANTIYLA.. ALLAH KORUSUN BİZLERİ. UYARIDIR: CİDDİ BİR UYARIDIR BU.!! BAKIN BURADAN İSTANBULDA YAŞAYANLARA SESLENİYORUZ.!! DUYANLAR DUYMAYANLARA İLETSİN. İSTANBULDA ÇOK BÜYÜK BİR SALLANTI OLACAKTIR. DEPREM MUTLAKA OLACAKTIR. VAKTİNİZ VARKEN ANADOLUDA YAŞAYANLAR İLK FIRSATTA ANADOLUYA TAŞINSINLAR.!! 20 MİLYONLUK İSTANBUL! 2 0 Yanıtla

Advertisement