Gazeteci İsmail Güneş, Basın Bayramı'nda Anıldı - Son Dakika
Güncel

Gazeteci İsmail Güneş, Basın Bayramı'nda Anıldı

Gazeteci İsmail Güneş, Basın Bayramı\'nda Anıldı

24 Temmuz Basın Bayramı'nda BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte ölen gazeteci İsmail Güneş, Sivas'ta meslektaşları tarafından unutulmadı.

24.07.2013 14:20  Güncelleme: 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Temmuz Basın Bayramı'nda 4 yıl önce Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte ölen gazeteci İsmail Güneş, Sivas'ta meslektaşları tarafından unutulmadı. Gazeteciler, mezarını ziyaret ettikleri Güneş ve aynı kazada hayatını kaybedenler için dua etti.

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Sivas'ta çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kentte görev yapan basın mensupları, 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ta BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindekileri taşıyan helikopterin düşmesi sonucu ölen gazeteci İsmail Güneş'in Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki mezarını ziyaret etti. Burada Kuran okuyan gazeteciler, Güneş ve aynı olayda hayatını kaybedenler için dua etti. Programa, Sivas Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp de katıldı.

İsmail Güneş'in meslektaşlarının bir vefa örneği gösterdiğini belirten Başkan Ürgüp, "İsmail Güneş, gazeteci olmasının ötesinde hakikaten düzgün, inanç sahibi, bir dava adamıydı. Vefatından sonra bunu her yönüyle görmüş olduk. Ben çok yakinen tanıyamadım, bundan dolayı üzüntülerimi bildiriyorum. Kazada hayatını kaybeden kardeşlerimizin geride bıraktıklarına, emanetlerine, inandıklarına sahip çıkmamız gerekir. Tabi bu vefayla olur, vefa duygusu çok önemlidir. Allah hiç bir Müslümanı vefa duygusunda uzak tutmasın. Gazeteci kardeşlerimi gösterdikleri bu vefadan dolayı kutluyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazeteci İsmail Güneş, Basın Bayramı'nda Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement