Gazeteci İsmail Güneş'in Oğlu Haber Sundu - Son Dakika
Güncel

Gazeteci İsmail Güneş'in Oğlu Haber Sundu

Sivas’ta ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) merhum muhabiri İsmail Güneş'in 11 yaşındaki oğlu Tuluğhan Güneş, kentte yayın yapan bir televizyon kanalında haber sundu.

10.01.2015 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi yakınlarında seçim gezisinde Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş’in 11 yaşındaki oğlu Tuluğhan Güneş kentte uydu üzerinden yayın yapan bir televizyon kanalında ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle ana haberin ilk 4 haberini sundu.

Tuluğhan Güneş, küçük kardeşi Çağan Güneş ile birlikte il protokolü ve babasın meslektaşlarıyla yaptığı röportajları da anons etti.

Daha sonra seyircilerin karşısına çıkan ana haber spikeri Kuzey Sait Karabacak, Tuluğhan'a gazetecilik mesleğinin zorluklarını sordu. Mesleğin zor olduğunu belirten Tuluğhan, Karabacak'ın sorusu üzerine bazen babası gibi gazeteci olmayı düşündüğünü söyledi. 

Gazeteci İsmail Güneş\'in Oğlu Haber Sundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteci İsmail Güneş'in Oğlu Haber Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı
    22:43 Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı

    Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında, aranması bulunan 2 şahıs yakalandı. Ayrıca, alkollü araç kullanan 13 sürücüye toplamda 153 bin 710 lira ceza kesildi. Uygulama kapsamında yapılan trafik kontrollerinde ise 125 araç sorgulandı ve 2 araç trafikten men edildi. Ayrıca, yapılan aramalarda 3 tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet kesici ve delici alet ile tabancalara ait fişek ve 14 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

  • Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı
    22:34 Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı

    Gaziantep'te cinayet suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S., Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Armutlu ilçesinde yakalandı. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    22:34 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.S., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. E.S., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı
    22:34 Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı

    Yalova'nın Termal ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili soruşturma devam ederken, yangına sebep olduğu iddia edilen E.K. isimli kişi ormanlık alanda saklanırken jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının ifadesinde yangının ısınmak amacıyla yaktığı ateşten çıktığını söylediği öğrenildi. E.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    22:33 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara başladı. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Tedbirler alınmaya devam ediyor.


Advertisement