Gazeteci Nihat Saçan Nevşehir'de Anıldı - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Nihat Saçan Nevşehir'de Anıldı

Ölümünün 10.yıl dönümünde gazeteci Nihat Saçan, düzenlenen törenle anıldı.

07.11.2012 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölümünün 10. yıl dönümünde gazeteci Nihat Saçan, düzenlenen törenle anıldı.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen törene, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Nevşehir'de uzun süre çeşitli gazetelerde muhabirlik, Kapadokya TV Genel Müdür Yardımcılığı ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliği yapan ve 7 Kasım 2002 tarihinde yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Nihat Saçan'ın ölümünün 10. yıl dönümünde gerçekleştirilen anma programında konuşan Başer, Saçan'ın 1990'lı yıllarda Nevşehir'de çalışmaya başladığını ve Nevşehir basınına önemli hizmetler verdiğini söyledi.

Nevşehir'de basının gelişmesinde Saçan'ın büyük katkılarının olduğunu kaydeden Başer, "Nihat Saçan kardeşimizi rahmetle anıyoruz. Kendisi tüm gazeteci arkadaşlarımızın kalbinde yaşıyor" dedi.

Meslek hayatına Fotospor gazetesinde başlayan Nihat Saçan, daha sonra Nevşehir'de uzun yıllar Hürriyet gazetesi muhabirliği görevinde bulundu. Bir dönem Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı da yapan Saçan, Kapadokya TV Genel Müdür Yardımcısı ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaparken 7 Kasım 2002 tarihinde, 37 yaşında hayatını kaybetti. Saçan, evli ve 1 çocuk babasıydı.

Muhabir: Murat Asil

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazeteci Nihat Saçan Nevşehir'de Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement