Gazeteci Vehbi Dinçcan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Vehbi Dinçcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gazeteci Vehbi Dinçcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN -İSTANBUL-DHA Magazin basının usta isimlerinden Vehbi Dinçcan, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

19.09.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN -İSTANBUL-DHA

Magazin basının usta isimlerinden Vehbi Dinçcan, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü gazetecinin cenazesinde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz günlerde, damar tıkanıklığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede anjiyo sırasında kalbine yenik düşen ünlü gazeteci Vehbi Dinçcan için Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Ünlü gazetecinin cenazesi, sanatçı akınına uğrarken, eşi Lale Dinçcan ve kızları Irmak, Mehtap, Deniz cenaze töreni esnasında sinir krizi geçirdi. Cenazede Orhan Gencebay, Perihan Savaş, Muazzez Ersoy, Okan Karacan Vahe Kılıçaslan, İzzet Yıldızhan ve Sümer Ezgü gibi ünlü isimler yeraldı.

Perihan Savaş çok üzgün olduğunu belirterek, 'Çok eski dostumuzu kaybettik. Basımıza, medyamıza çok emeği geçen bir dostumuzdu. Allah rahmet eylesin. Seveni de çoktu. Tüm ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Ünlü gazetecinin cenaze töreninde bulunan isimlerden biri olan Okan Karacan gözyaşları içinde 'Babam gibiydi. Çok iyi ve başarılı bir insandı. Allah rahmet diliyorum, tüm sevenlerine ve magazin basınına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Ünlü gazetecinin cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazeteci Vehbi Dinçcan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement