Gazeteci- Yazar Abdurrahman Dilipak, Ümraniyeliler'le Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gazeteci- Yazar Abdurrahman Dilipak, Ümraniyeliler'le Buluştu

Ümraniye Belediyesi, kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Atakent Kültür Merkezi'nde gerçekleşen, "Gündeme Dair" adlı programın konuğu Gazeteci - Yazar Abdurrahman Dilipak oldu.

08.05.2015 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dolu dolu etkinliklerle kültür sanat programlarını sürdüren Ümraniye Belediyesi'nin, her ay alanında uzman bir konuğun yer aldığı söyleşi programları devam ediyor. Ülke gündemine dair önemli meselelerin ele alınıp değerlendirildiği söyleşi programlarının son konuğu Abdurrahman Dilipak oldu. Gazeteci- Yazar Abdurrahman Dilipak, Yeni Türkiye hedefinin sadece siyasetle başarılacak bir iş olmadığını söyledi. İşadamlarından, akademisyenlere ve sanatçılara kadar toplumun her kesimi ile birlikte Yeni Türkiye'nin mümkün olacağını kaydetti.

Tarihin kırılma anlarından birinin yaşandığını belirten Dilipak, "Değişimin meşalesi şimdi bizim elimizde. Bu işi başarırsanız dünyanın lideri siz olacaksınız. Sizinle birlikte insanlık kurtulacak. Barış ve hürriyetten yana yeni bir dünya kuracağız'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gazeteci- Yazar Abdurrahman Dilipak, Ümraniyeliler'le Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement