Gazeteci-yazar Tuncay Özkan Zonguldak'ta - Son Dakika
Güncel

Gazeteci-yazar Tuncay Özkan Zonguldak'ta

Gazeteci-yazar Tuncay Özkan, "Ülkenin kinden, intikamdan, öçten arınması lazım" dedi.

02.08.2014 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci-yazar Tuncay Özkan, "Ülkenin kinden, intikamdan, öçten arınması lazım" dedi.

Özkan, CHP Zonguldak İl Başkanlığı'nı ziyaretinde, 10 Mart'tan bu yana il il gezdiğini ve Zonguldak'ın 61. şehir olduğunu söyledi.

Herkes için hukuk istediklerini ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

"Ben bir kişinin evinin basılıp elleri kelepçelenip götürülmesini anlamam. Bu adam katil değil, herhangi bir silahla mücadele yapmıyor ve adamı neden evinden alıyorsun ama o sana böyle yaptı diyorlar. Ben, bana bunu yapanlara dahi böyle bir muamele yapılmasına karşıyım. Bu hukukla alakalı bir şey değil, intikamla alakalı bir şey. Ülkenin kinden, intikamdan, öçten arınması lazım. Türkiye'de biz hukuku oluşturamazsak, insanların onurunu, adaleti savunamazsak ve koruyamazsak felakettir başımızdaki. Bizim bunu yenmemiz lazım. Adalet, özgürlük ve barış için mücadele ediyoruz. Çünkü barış, adalet ve demokrasi herkes için lazım. Ülkemin düştüğü bu durumdan büyük üzüntü duyuyorum. Allah hiç kimseye bizim yaşadığımız acıları yaşatmasın. Bundan daha büyük bir zulüm yoktur."

Özkan, gittiği yerlerde halkla kucaklaştığını belirterek, "Onlara neler düşündüklerini soruyoruz. Onlardan edindiğimiz intiba şudur. Ülkenin geleceğini bu ülkeyi kuran parti şekillendirecektir. Bu partinin yüreğinde ve tabanında onu şekillendirecek güç ve enerji mevcuttur" dedi.

Tuncay Özkan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i de makamında ziyaret etti.

Gazeteci-yazar Tuncay Özkan Zonguldak\'ta
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazeteci-yazar Tuncay Özkan Zonguldak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement