Gazeteciler, Beylikdüzü İçin Fikirlerini Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Gazeteciler, Beylikdüzü İçin Fikirlerini Paylaştı

Gazeteciler, Beylikdüzü İçin Fikirlerini Paylaştı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü ve bölgede ikamet eden gazetecilerle Maya Restoranda bir araya geldi.

17.01.2014 08:15  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü ve bölgede ikamet eden gazetecilerle Maya Restoran'da bir araya geldi. Beylikdüzü için çeşitli fikirlerin istişare edildiği programda Başkan Uzun, projelerini anlattı, gazetecilerin Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Her yıl geleneksel hale gelen, Beylikdüzü ve bölgede ikamet eden gazetecilerin katıldığı, Beylikdüzü için fikirlerin değerlendirildiği istişare toplantısında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, projeleri anlatarak, gazetecilere ilçenin tanıtımına yaptıkları katkı için teşekkür etti. Başkan Uzun, "Görev süremiz içerisinde ekibimizle birlikte önemli çalışmalara imza attık ve Beylikdüzü'nün bugünkü fotoğrafı çok daya iyi bir hale geldi. Gelecek dönemde bu çalışmalarımızı artırarak devam ettirmeyi arzu ediyoruz. Sizlerlerle birlikte olmaktan ve önemli projelerimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

BAŞKAN UZUN'A TEŞEKKÜR

Programa katılan gazeteciler da konuşmalarında, Beylikdüzü'nde çok hızlı bir gelişme yaşandığının altını çizerek, hayata geçirilen birçok hizmetin ilçeye değer kattığını dile getirdiler. Katılımcılar, nazik davetten ötürü Başkan Uzun ve ekibine de teşekkür ettiler.

Beylikdüzü Belediyesi Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu da yaptığı konuşmada, gazeteci dostlarının programa katılımından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Yemekli istişare toplantısına Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, yazarlar Burhan Ayeri ve Mehmet Koçak ile çeşitli medya kuruluşlarında görev yapan önemli isimler, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Program, Türk Halk Müziği'nin önemli sesi Ender Balkır'ın söylediği türkülerle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gazeteciler, Beylikdüzü İçin Fikirlerini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement