Gazeteciler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Bir Araya Geldi

Gazeteciler Bir Araya Geldi

Kilis’te görev yapan yerel ve ulusal gazetelerin temsilcileri Kilis Vizyon Havadis Gazetesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

29.03.2017 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis'te görev yapan yerel ve ulusal gazetelerin temsilcileri Kilis Vizyon Havadis Gazetesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Kilisli Gazeteciler sorunlarını ve sıkıntılarını masaya yatırırken nasıl bir yol haritası izleneceği ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Ev sahipliğini Kilis Vizyon Havadis gazetesinin yaptığı yemekli toplantı da bir konuşma yapan Kilis Vizyon Havadis gazetesi Başyazarı Necmettin Şekeroğlu, "Değerli basın mensubu arkadaşlarım ve meslektaşlarım, bu dostluk kardeşlik ve muhabbet yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Kilis gibi küçük bir yerde bir avuç basın mensubuyuz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız birbirimize destek vermemiz aleyhimize veya birbirimizin arkasından aleyhte olabilecek şeylere prim vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Her zaman kardeşlik ve mesleki dostluk anlamında birlik beraberliğimizi sürdürmemiz hepimizin menfaati icabı olacaktır. Ben yemeğimize geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement