Gazeteciler Çelikhan'da İftara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Çelikhan'da İftara Katıldı

Gazeteciler Çelikhan\'da İftara Katıldı

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) yönetim kurulu üyeleri, Gazeteci Mustafa Aloğlu’nun davetlisi olarak Çelikhan ilçesinde iftar programına katıldı.

18.06.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) yönetim kurulu üyeleri, Gazeteci Mustafa Aloğlu'nun davetlisi olarak Çelikhan ilçesinde iftar programına katıldı.

AGAD yönetim kurulu üyesi Mustafa Aloğlu'nun ev sahipliğinde bir araya gelen gazeteciler burada ülkenin ve ilin sorunlarını konuşma fırsatı buldu. İftar öncesi sosyal tesisleri ve yüzen adaları gezen gazeteciler,manzaranın güzelliğinden etkilenerek fotoğraf çektiler.

Çelikhan Çırağan Sosyal tesislerinde verilen iftar yemeğine,Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, AGAD Başkanı İbrahim Aslar ile AGAD yönetim kurulu üyeleri ve Çelikhan'da görev yapan basın mensupları katıldı.

AGAD başkanı İbrahim Aslan, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut'a teşekkür ederek, ilçede görev yapan basın mensupları ile iyi diyalog kurduklarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti olarak Çelikhan bürokrat ve siyasetçileri ile iyi diyaloglarının olduğunu vurgulayan Başkan Aslan, iyi diyaloğun ilçeye olumlu hizmetlerin gelmesine vesile olduğunu kaydetti.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Adıyaman'dan ilçemize gelen gazeteciler başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek ilçelerine gösterdikleri hassasiyetler için şahsında tüm gazetecilere teşekkür etti.

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, basının Çelikhan ilçesini önemsediğini ve bu durumun kendi çalışma şevklerini daha da arttırdığını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından gazeteciler sosyal tesisleri gezdikten sonra iftar yaptı.

(KA-AHM)

. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Çelikhan'da İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement