Gazeteciler Mustafa Usta'yı Mezarı Başında Andı - Son Dakika
Güncel

Gazeteciler Mustafa Usta'yı Mezarı Başında Andı

Gazeteciler Mustafa Usta\'yı Mezarı Başında Andı

Samsun Bafra Gazeteciler Cemiyeti, bir yıl önce 47 yaşında hayatını kaybeden gazeteci, yazar, şair Mustafa Usta’yı mezarı başında andı.

28.06.2015 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra Gazeteciler Cemiyeti, bir yıl önce 47 yaşında hayatını kaybeden gazeteci, yazar, şair Mustafa Usta'yı mezarı başında andı.

Bafra Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve meslektaşları 28 Haziran 2014 tarihinde kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Mustafa Usta'yı unutmayarak Bafra Asri mezarlığındaki kabri başında andı. Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu, yaptığı konuşmada, "Mustafa, soyadı gibi usta bir arkadaşımızdı. Bafra'da televizyonculuğun yaygın olduğu günlerde Bafra'ya habercilik anlamında büyük katkıları oldu. Mustafa aynı zamanda iyi bir edebiyatçıydı. Yazdığı iki roman, bir şiir kitabı ile yazılı edebiyatımıza üç değerli eser bıraktı. Mustafa'yı anlatmak bir iki satıra sığmaz. Ölümsüzleştirdiği Bafra fotoğrafları ve toplayıp derlediği nostaljik fotoğraflar ile Bafra kültür hayatına büyük katkı sağladı. Genç yaşta aramızdan ayrılan arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteciler Mustafa Usta'yı Mezarı Başında Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement