Gazetecilerden Boluspor'a Baklava Dopingi - Son Dakika
Spor

Gazetecilerden Boluspor'a Baklava Dopingi

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını izleyerek, Bolusporlu futbolculara baklava ikram etti.

20.10.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını izleyerek, Bolusporlu futbolculara baklava ikram etti.

Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerine gelen BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve cemiyet üyesi gazeteciler, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenmanı izledi.

Antrenmanın sonunda yanlarında getirdikleri baklavayı Bolusporlu futbolculara ve teknik heyete ikram eden gazeteciler, başta bu hafta oynanacak Giresunspor maçı olmak üzere tüm müsabakalarda takıma başarılar diledi.

Velioğlu, burada yaptığı konuşmada, Boluspor'un çok iyi bir performans sergilediğini belirterek, "Biz geçen sene yine takımımızı ziyaret etmiştik ancak başarı gelmemişti ama bu sene biliyoruz ki çok farklı bir sene. Bu sene Boluspor çok farklı." diye konuştu.

Boluspor'un teknik ekibi, futbolcuları ve yönetimiyle bu seneye çok farklı bir başlangıç yaptığına dikkati çeken Velioğlu, "Biz size çok güveniyoruz. İnşallah bu hafta Giresunspor deplasmanından da herkesin beklediği gibi 3 puanla döneceğiz. İnşallah Boluspor bu sene 20 seneden fazladır hasret duyduğu Süper Lig'e sizlerin hocalığınızda ve başkanımızın başkanlığında çıkar. Sizden çok şey bekliyoruz. Size çok güveniyoruz." dedi.

Teknik direktör Çapa ise Bolu basını ile Boluspor arasında sağlanan bu birlik ve beraberliğin çok güzel olduğuna değindi.

Bu birlik ve beraberliğin özelikle Bolu şehri için çok güzel olduğuna dikkati çeken Çapa, "Çünkü Bolu olmayınca Boluspor olmaz. Boluspor olmayınca da Bolu'dan kimse söz etmez. Biz ilk günden itibaren Bolu'da bir sıcaklık hissettik. Gelirken kafamızda soru işaretleri vardı. Çünkü, bilmediğiniz bir camiaya, lige ve tamamen yeni oluşmuş bir yönetim kurulu ile yeni kurulacak bir oyuncu grubuna geliyorsunuz. Aklımızda çok fazla soru işareti vardı ama bunu yönetimimizin gayreti ve Bolu'daki insanların bize sahip çıkması ile iyi bir şekilde aştığımız düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Çapa, şu anda hem ligde hem de kulüp içinde her şeyin çok güzel gittiğini ifade ederek, "Biz ligi nerede bitiririz bilemeyiz ama her hafta mücadele eden, inanan ve taraftarını mutlu edecek bir oyuncu grubu ile sahaya çıkacağımızın sözünü verebiliriz." şeklinde konuştu.

Bolusporlu Brezilyalı futbolcu Andre Santos da basın mensuplarına antrenmana geldikleri için teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Ben ve diğer oyuncular için çok önemli bir destek oldu. Başkanımız burada, herkes burada destek görmek bizi çok mutlu ediyor. Hocamızın dediği gibi, şehir ve bu camia için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Buna söz veriyoruz. Bizim, başkanımız ve şehir için her şey ok güzel olacak. İdmanlarda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. İdmanlarda bunu yapmaya çalışıyoruz. Başkanımız da bizden desteğini esirgemiyor. Bu şekilde devam edeceğimize inanıyorum ve söz veriyorum."

Gazetecilerden Boluspor\'a Baklava Dopingi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gazetecilerden Boluspor'a Baklava Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement