Gazetecilerden Kaymakama Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Gazetecilerden Kaymakama Veda Yemeği

Gazetecilerden Kaymakama Veda Yemeği

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Elazığ Vali Yardımcılığı görevine atanan Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz’a veda yemeği verdiler.

15.09.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Elazığ Vali Yardımcılığı görevine atanan Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz'a veda yemeği verdiler.

Özel bir mekanda verilen veda yemeğine Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Dedeli Belde Belediye Başkanı Veysi Durak, 3. Jandarma Alay Komutanı Albay Taşkın Keleş, Cumhuriyet Başsavcısı Muammer Taha Ekim, Emniyet Müdürü Hüseyin Girgin, Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, kurum amirleri, oda ve sivil toplum örgütü başkanları ve davetliler katıldı. Kaymakam Yılmaz'ın her koşulda eğitimin içinde, eğitimden yana olan hal ve tavırlarıyla yol gösteren biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Veysi Durak, ilçeye kattığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kaymakam Üzeyir Yılmaz, onuruna verilen veda yemeğine katılanlara teşekkür ederek, "Zaman işler, zaman işlerken önemli olan bizim durmamamız. Gittiğimiz ilçelerde bize mutluluk veren bir şeyler üretmek, insanlara faydalı olabilmektir. Biz sizlere faydalı olduğumuz sürece mutlu oluruz. Enerjimizi, gücümüzü, moralimizi, motivasyonumuzu yaptığımız hizmetlerden alırız. Birde hemşehrilerimizin bir tatlı tebessümü, çalışmaya daha da güç katar. Herkes genelde yöneticilerden gülümseme, hal hatır sormasını bekler, Halbuki bizlerde sizlerden bekleriz. 'Kalp kalbe karşıdır' derler. Sizler bize sevgi ile bakarsanız, bizler o insanın sevgi ve muhabbetini görürüz. Böyle kutsal, tarihi değerleri çok olan bir yerde görev yapmaktan onur ve mutluluk duydum. Hakkı geçen herkes hakkını helal etsin" dedi.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz ise, Kaymakam Yılmaz ile çalıştıkları iki yılın nasıl geçtiğini anlamadıklarını ifade ederek, "Bu iki yıllık zaman içinde ilçemiz için ne gerekiyorsa, ne katkı sağlamamız gerekiyorsa, hiç bir zaman bundan kaçınmadık, kendiside ilçemiz için ne gerekiyorsa büyük bir gayretle çalıştı, kendisine bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarı ve mutluluk diliyorum" diye konuştu.

Veda yemeğine katılan bazı daire müdürleri, Kaymakam Üzeyir Yılmaz'a gecenin anısına çeşitli hediyeler verdiler. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazetecilerden Kaymakama Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement